Tilbud rengøring i Haslev

  • Få 3 gratis fordelagtige tilbud på rengøring Haslev
  • Billig rengøring - Spar tid - brug os i dag
  • Udfyld online formularen på under seks minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Haslev. Modtag 3 gratis tilbud og spar 23-27 %

16. marts 2018. Vores 100 pct gratis service gælder selvfølgelig også i Haslev. Vi sørger for, at du får 3 stærke tilbud på udførelse af den ønskede rengøring. I løbet af 3-4 dage, modtager du 3 superskarpe tilbud fra dygtige rengøring Haslev firmaer. Med 3 tilbud kan du sandsynligvis spare helt op til 29 procent.
Her på Billig-rengoering.dk kan vi levere dig et rigtig godt tilbud på dit rengøringjob. Vi skaffer dig frit og kvit 3 hundrede procent uforpligtende rengøring tilbud som du kan studere i ro og mag. Før vi kan sende de konkrete tilbud, har vores samarbejdspartnere i Haslev dog som regel behov for at vide mere om opgaven.
De udvalgte rengøringsfirmaer i Haslev henvender sig til dig hurtigst muligt med henblik på at aftale en dag, hvor I kort kan diskutere jobbet igennem. Når det drejer sig om en større opgave, råder vi til, at du først får en professionel gennemgang af dit reelle behov. Så får du den bedst mulige rengøring:-)

Afkalkningsmiddel

Midlet kan give ætsning af hud og øjne og er ofte faremærket. Brug altid handsker og evt. beskyttelsesbriller, hvis der stænkes meget. Indeholder tensider, som kan være meget giftige i vandmiljøet. Vælg altid et middel, der er miljømærket med det nordiske mærke Svanen eller EU's Blomsten.
Undgå midler med farve og parfume, det er overflødigt og kan give allergiske reaktioner. Til kalkfjerning på overflader, der tåler syre. Må ikke bruges på terrazzo og marmor. Fortykningsmiddel får midlet til at løbe langsomt ned ad fliserne dvs. det får længere virketid.
Dette kan være en fordel, hvis der er meget kalk på fliserne. Desuden er midlet tilsat inhibitorer, der beskytter armatur mod syreangreb. Afkalkningsmidler bruges koncentreret, hvis der er meget kalk, men kan også fortyndes se vejledningen på flasken.

Kan erstattes med eddikesyre

Husk at gøre fugerne mellem fliserne våde først, de tåler ikke syren. Skyl altid efter med rent vand, når der afkalkes. Der findes afkalkningsmidler, som er beregnet til både toiletrengøring og afkalkning - det er praktisk at kunne nøjes med et middel i stedet for to forskellige. Kan erstattes med eddikesyre eller citronsyre undtagen til armaturer. Eddikesyre kan give irritation af luftvejene, så sørg for god udluftning under arbejdet.
Kun hvis man har valgt materialer/møbler, der kræver en særlig behandling - fx oliebehandlede køkkenborde, politurbehandlede møbler, ting lavet af sølv/kobber/messing etc. er det nødvendigt at anskaffe andre midler (olie, politur, pudsemidler m.v.). Til opvask i maskine. Nedsætter vandets overfladespænding og får vandet til at løbe hurtigt af porcelænet, så det tørrer stribefrit. Maskinen doserer selv afspændingsmidlet.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4690 Haslev
Primo Rengøring Eftf.
Danmarksgade 1 A
4690 Haslev
CVR: 32819761
Hjemmeside
Renohvidt
Hjortevej 8
4690 Haslev
CVR: 18775409
Hjemmeside
VIP Service
Bavnehøjen 3
4690 Haslev
CVR: 13204942
Hjemmeside