Tilbud rengøring Halsnæs

  • Få gratis 3 fleksible tilbud på rengøring Halsnæs
  • Billig rengøring - Indtast din opgave i skemaet
  • Udfyld formularen online på bare 5 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Modtag 3 gratis rengøring tilbud – Billig rengøring Halsnæs

5. september 2018. Havemøbler af aluminium: Aftør med vand og flydende rengøringsmiddel, når de trænger. Aluminium kræver ingen vedligeholdelse, men hvis overfladen er sandblæst, kan man give dem syrefri olie, der lægger en beskyttende hinde på overfladen. Aftør fladerne med flydende rengøringsmiddel, når de trænger. Aluminium behøver ingen anden vedligeholdelse/rengøring. Hvis plasten på møblerne bliver grim, kan den gnides med wienerkalk og en klud vredet hårdt op i husholdningssprit.
Malede eller lakerede havemøbler: Almindelig rengøring: Vask med vand og flydende rengøringsmiddel. Malede/lakerede havemøbler kræver megen vedligeholdelse, da de skal males/lakeres hvert år. Inden skal de vaskes grundigt og slibes ned. Husk endetræet, der skal have særlig meget maling/lak, så det ikke suger så meget fugt.
Trykimprægnerede havemøbler: Vask med flydende rengøringsmiddel. Møblerne er i øvrigt vedligeholdelsesfrie.

Oliebehandling af havemøbler

Trærengøringsmiddel beregnet til rengøring før oliebehandlingen kan købes i byggemarkeder eller der, hvor man har købt havemøblerne. Når møblerne er vasket af og helt tørre, påføres olien. Brug den olie, der anbefales af forhandleren - så dækker garantien.
Havemøbler af trykimprægneret træ kræver ingen vedligeholdelse, kun en afvaskning i universalmiddel i brugsopløsning, nâr de er blevet snavsede. Møblerne kan også males eller lakeres, som man nu har lyst til men vælger man dette, kræver de siden vedligeholdelse.
Malede og lakerede havemøbler kræver mest vedligeholdelse. Når lakken eller malingen er slidt, skal de vaskes grundigt af og slibes, før de igen males eller lakeres. Møblerne skal have mindst to lag maling eller lak, for at det holder og endetræet, der kan suge meget fugt, skal have en ekstra grundig behandling. Hvis skruer og bolte er blevet rustne, skal de skiftes, før der males.

Rengøring af havemøbler

Havemøbler af plast er de nemmeste at vedligeholde. De skal blot vaskes af i universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Hvide plasthavemøbler kræver lidt mere end andre farver. De har ikke godt af sollyset, som gør overfladen mat, så den lettere tager imod snavs.
Fugleklatter kan ætse overfladen på hvide plastmøbler, så det er en god ide at dække dem til, når de ikke bruges, eller stille stolen på skrå op mod bordet, så de ikke fungerer som landeplads for havens fugle. Plasthavemøbler kan sagtens opbevares ude om vinteren fx tildækket med en presenning eller et havemøbel-overtræk men vær opmærksom på, at de bliver skøre af at være udsat for meget kulde eller varme, så brug dem ikke til at stå på - benene kan knække.
Hvis man gerne vil bevare en blank overflade, som ikke så let tager imod snavs, kan man vaske plastmøblerne af i et gulvplejemiddel med voks. Bilshampoo med voks kan også bruges.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 3310 Halsnæs

Vi-Ren Rengøring
Frederikssundsvej 237
3310 Ølsted
CVR: 12645473
Hjemmeside
Asminderød hjemmeservice
Fabriksvej 15
3310 Ølsted
CVR: 27150470
Hjemmeside
M2Clean
Amtsvejen 16
3310 Ølsted
CVR: 29647445
Hjemmeside