Tilbud rengøring Guldborgsund

  • Få gratis 3 godkendte tilbud på rengøring Guldborgsund
  • Billig rengøring - Modtag gratis 3 lokale tilbud her
  • Udfyld formularen online på under syv minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få 3 fantastiske tilbud på rengøring Guldborgsund. Spar 30 %

20. juni 2018. Du kan omkostningsfrit (bortset fra den tid, du bruger på at beskrive, hvad der skal udføres) indhente 3 gode rengøring tilbud i Guldborgsund. Allerede få dage efter du har lagt beskrivelsen i vores system. Alle vore tilknyttede rengøring Guldborgsund firmaer udfører rengøringsarbejde til en super god pris.
Spar penge og lad os gøre det hårde arbejde med at indhente billige tilbud på din rengøringopgave. Du vælger selv mellem de attraktive rengøringstilbud og i det tempo, der passer dig. Du får et rigtig godt grundlag, ved at benytte det helt gratis webskema til at få dit rengøring udbud set af professionelle.
Det er 100% gratis og uforpligtende at indtaste en opgave til et rengøringsfirma her på siden. Din opgave sendes til de relevante rengøringfirmaer i Guldborgsund, vi har i vores system. Opret din opgave online nu på under 5 minutter og få 3 kvalitetssikrede rengøringstilbud fra lokale rengøringsfirmaer i Guldborgsund.

Klorholdige rengøringsmidler

Der er risiko for ætsninger af hud og øjne. OBS: Man må aldrig blande klorholdige rengøringsmidler med syre- eller ammoniakholdige midler, der dannes giftige klorgasser. Det aktive stof i klorholdige rengøringsmidler er hypoclorit, som er meget giftigt i vandmiljøet.
Anvendes til at fjerne bakterievækst/dårlig lugt i afløb: Hæld lidt klorholdigt rengøringsmiddel i afløbet. Til desinfektion af tekstiler: Fortynd midlet med vand efter anvisning og læg tøjet i blød. Klor bleger - så metoden duer ikke til kulørte stoffer. Vær opmærksom på, at klor ødelægger strukturen i tekstilerne og mørner tøjet.
Uld, silke og nylon bliver ødelagt af klorholdige midler. Klor anbefales derfor ikke som blegemiddel. Til at fjerne skimmelsvampe/jordslåede pletter med: Fortynd midlet med vand efter anvisningen og bearbejd de angrebne steder. Skyl efter med rent vand.

Maskinopvaskemiddel

Kan give alvorlig ætsning af hud og øjne. Støv fra midlet kan irritere luftvejene. Maskinopvaskemiddel er ofte faremærket. OBS: Opbevar maskinopvaskemiddel uden for børns rækkevidde. især vasketabs med flere farver kan forveksles med slik og er spændende og fristende at sutte på. Klor er meget giftigt i vandmiljøet.
Tensiderne kan være meget giftige i vandmiljøet, så overskrid aldrig anbefalet dosering. Brug aldrig midlet til andre opgaver end maskinopvask. Undgå maskinopvaskemidler med klor. Vælg et miljøvenligt produkt med det nordiske mærke Svanen eller EU's Blomsten. Anvendes til opvask i maskine.
Miljøvenlige alternativer: Til rensning af afløb/dårlig lugt fra afløb: Hæld 1 dl eddikesyre i afløbet, lad det stå et par timer og skyl efter med varmt vand. Blegning af tekstiler: Brug midler, der er baseret på natriumpercarbonat.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4850 Guldborgsund

Mor Bentes Hjemmeservice
Stubbekøbingvej 137
4850 Stubbekøbing
CVR: 18590433
Hjemmeside
Villabyernes Ejendoms-service
Nykøbingvej 128
4850 Stubbekøbing
CVR: 55802955
Hjemmeside
Ejendomsservice Sjælland
Smedevænget 9
4850 Stubbekøbing
CVR: 35565655
Hjemmeside