Tilbud rengøring Guldborgsund

  • Få gratis 3 fantastiske tilbud på rengøring Guldborgsund
  • Billig rengøring - Opnå store rabatter
  • Udfyld formularen på kun 3 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få 3 fantastiske tilbud på rengøring Guldborgsund. Spar 30 %

29. september 2018. Opvaskemaskine: Hvis opvaskemaskinen bliver passet med salt og den rette dosering af opvaske- og afspændingsmiddel, er det ikke nødvendigt med ekstra rengøring inde i kabinettet. Hvis blødgøringsanlægget har været ude af drift, kan der derimod komme kalkbelægninger.
Fyld vaskemiddelbeholderen med citronsyre, og kør maskinen igennem på det program, der normalt bruges til opvask. Hvis yderkabinettet er af lakerede stålplader, kan det blot aftørres med vand og flydende rengøringsmiddel.
Hvis det derimod er af børstet stål, kan det behandles med et tyndt lag syrefri olie, feks. symaskineolie, som kommes på efter rengøring med vand og flydende rengøringsmiddel. Efter en times tid aftørres det overflødige, og fremover bliver det ikke så let mærket af fedtede fingre. Rens sien hyppigt, da maskinen ellers vasker i snavset vand.

Klorholdige rengøringsmidler

Der er risiko for ætsninger af hud og øjne. OBS: Man må aldrig blande klorholdige rengøringsmidler med syre- eller ammoniakholdige midler, der dannes giftige klorgasser. Det aktive stof i klorholdige rengøringsmidler er hypoclorit, som er meget giftigt i vandmiljøet.
Anvendes til at fjerne bakterievækst/dårlig lugt i afløb: Hæld lidt klorholdigt rengøringsmiddel i afløbet. Til desinfektion af tekstiler: Fortynd midlet med vand efter anvisning og læg tøjet i blød. Klor bleger - så metoden duer ikke til kulørte stoffer. Vær opmærksom på, at klor ødelægger strukturen i tekstilerne og mørner tøjet.
Uld, silke og nylon bliver ødelagt af klorholdige midler. Klor anbefales derfor ikke som blegemiddel. Til at fjerne skimmelsvampe/jordslåede pletter med: Fortynd midlet med vand efter anvisningen og bearbejd de angrebne steder. Skyl efter med rent vand.

Maskinopvaskemiddel

Kan give alvorlig ætsning af hud og øjne. Støv fra midlet kan irritere luftvejene. Maskinopvaskemiddel er ofte faremærket. OBS: Opbevar maskinopvaskemiddel uden for børns rækkevidde. især vasketabs med flere farver kan forveksles med slik og er spændende og fristende at sutte på. Klor er meget giftigt i vandmiljøet.
Tensiderne kan være meget giftige i vandmiljøet, så overskrid aldrig anbefalet dosering. Brug aldrig midlet til andre opgaver end maskinopvask. Undgå maskinopvaskemidler med klor. Vælg et miljøvenligt produkt med det nordiske mærke Svanen eller EU's Blomsten. Anvendes til opvask i maskine.
Miljøvenlige alternativer: Til rensning af afløb/dårlig lugt fra afløb: Hæld 1 dl eddikesyre i afløbet, lad det stå et par timer og skyl efter med varmt vand. Blegning af tekstiler: Brug midler, der er baseret på natriumpercarbonat.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4850 Guldborgsund

Ejendomsservice Sjælland
Smedevænget 9
4850 Stubbekøbing
CVR: 35565655
Hjemmeside
Asa Miljø Service
Orevej 88
4850 Stubbekøbing
CVR: 75704011
Hjemmeside
Villabyernes Ejendoms-service
Nykøbingvej 128
4850 Stubbekøbing
CVR: 55802955
Hjemmeside