Tilbud rengøring Gribskov

  • Få 3 gratis reelle tilbud på rengøring Gribskov
  • Billig rengøring - Spar tid - brug vores service
  • Udfyld webformularen på kun fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Spar op til 20% på rengøring Gribskov - Modtag 3 gode tilbud

6. august 2018. Vi har gjort det nemt for dig at indhente 2-3 superattraktive tilbud, når du skal have udført rengøring i Gribskov kommune. Det tager 4-5 minutter at udfylde vores webformular. Der beskriver du rengøringopgavens karakter. Og med et klik har du lagt den ind i vores system, hvor den så bliver sat i udbud.
Der vil vores tilknyttede rengøringsfirmaer i Gribskov området kunne se opgaven, og sende dig et prisstærkt tilbud som du kan studere i ro og mag. Du vil modtage hele 3 tilbud, som du så kan sammenligne. Opret din opgave på mindre end 4 minutter i en nem og overskuelig kontaktformular. Klik så på den grønne knap.
Vi tager intet gebyr for at sætte din opgave i udbud. Så spar dig selv for at ringe rundt i hele Gribskov kommune, og fortælle din opgave utallige gange. Det er vigtigt at vide om firmaerne anvender almindelig timeløn eller en samlet pris, når du taler med dem første gang. Her kan du også fornemme om de virker troværdige.

Indvendig rengøring af bilen

Rækkefølge:
  • Oprydning og udluftning.
  • Tømning og vask af askebæger.
  • Løse måtter tages ud og bankes.
  • Støvsugning af sæder og gulv.
  • Aftørring af instrumentbræt, døre og bakspejl.
  • Afvaskning og aftørring af dørkanter og gummilister.
  • Pudsning af vinduer indvendig.

Bilruderne får med tiden en fedtet hinde af trafikos m.m. Den kan fjernes ved hjælp at et overskåret æble eller en overskåret citron.
Gnub ruden og viskerbladene med æblet/citronen og tør efter med en klud. Vask med universal-rengøringsmiddel på en blød svamp eller børste. Alternativt kan man tørre ruderne over med en blanding af vand tilsat lidt salmiakspiritus.

Indvendig rengøring af bilen (fortsat)

Start med at rydde op i bilen, fjern alt affald og luft godt ud - lad alle døre stå åbne. Askebægret vaskes i universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning.
Støvsugning: Start med at rykke forsæderne helt frem og støvsug bagsæderne og gulvet bag i bilen. Brug det lille møbelmundstykke til de store flader og radiatormundstykket til at komme ned imellem sæderne med. Ryk nu forsæderne helt tilbage og støvsug sæder og gulvet foran i bilen samt dørlommerne. Støvsug til slut de løse måtter grundigt og læg dem på plads.
Instrumentbræt, døre og bakspejl: Tør af med en klud med universalrengøringsmiddel i brugsopløsning. Midlet kan også hældes i en bruseflaske så er det let at bruse på og tørre efter.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 3220 Gribskov

Malene Thaarup Hedetoft
Rosenbakken 6
3220 Tisvildeleje
CVR: 34863938
Hjemmeside
J.D.S. Ejendomsservice
Borshøjvænget 4
3220 Tisvildeleje
CVR: 31318742
Hjemmeside
HDP Service
Brentingevej 25
3220 Tisvildeleje
CVR: 26678137
Hjemmeside