Tilbud rengøring Fyn

  • Få 3 gratis fordelagtige tilbud på rengøring Fyn
  • Billig rengøring - Få løst dit problem her
  • Udfyld formularen på ca fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få gratis 3 gode tilbud på billig Fyn rengøring. Spar nemt 25%

28. september 2018. Ovne og ovnbunde uden katalytisk emalje: Smør overfladerne ind i den faste brune sæbe, som løsner de fastbrændte pletter. Sæt termostaten på 1oo°C, sluk for ovnen, när sæben bobler op. Vask af med rent vand, når den er blevet kold. Brug evt. en hvid skuresvamp til de sidste genstridige pletter.
Rengøring af bageplader: Smør pladerne ind i den faste, brune sæbe, sæt pladerne ind i ovnen, tænd termostaten på 1oo°C. Sluk for ovnen, når sæben bobler op, og vask pladerne af i rent vand, nâr de er blevet kolde.
Paneler: Træpaneler, lakerede eller malede støvsuges med børstemundstykket, og en gang imellem aftørres de med en klud vredet hårdt op i vand og flydende rengøringsmiddel. Plastpaneler støvsuges med børstemundstykket, men da de har tilbøjelighed til at tiltrække støv, kan de en gang imellem aftørres med en antistatkud.

Grønne råd

Brug kun rengøringsmidler når det er nødvendigt - en klud vredet op i rent vand er ofte nok. Lad støvsugeren fjerne støvet i stedet for at tørre alting af. Vælg koncentrerede rengøringsmidler. Det sparer på emballageforbruget, giver mindre affald og fylder mindre at opbevare. Doser korrekt.
Følg anvisningen på flasken. Vælg midler der har det nordiske mærke Svanen eller EU's Blomsten. Miljømærkerne gives kun til de mindst miljøbelastende midler. Vælg rengøringsmidler der ikke indeholder miljøbelastende og sundhedsskadelige stoffer.
Undgå rengøringsmidler med faremærkning - undersøg om den aktuelle rengøringsopgave kan klares med et middel, der ikke er faremærket. Vælg midler der ligger i neutralområdet pH 6-8. Jo stærkere midlet er, jo mere skadeligt er det over for materialerne og hud/negle. Brug handsker til alle rengøringsopgaver, hvor du har hænderne i vand.

Sådan finder du materialet

I et almindeligt hjem findes mange slags materialer: Fra plastik til politur-behandlede mahogniskabe, fra linoleum til terrazzo-gulve. Hver slags materiale har specielle egenskaber og kræver særlig vedligeholdelse og rengøring. Da samme materiale ofte bruges til flere forskellige ting er gennemgangen ordnet i hovedgrupper:
Træ de enkelte træsorter samt behandling af lakeret træ, oliebehandlet træ etc.
Andre naturmaterialer - fx linoleum, kork, gummi, læder og elfenben
Sten/glas/beton - herunder fliser og klinker, teglsten og natursten
Metal - guld, sølv, aluminium, rustfrit og forkromet stål etc.
Blandings- og syntetmaterialer fx vinyl og alkantara

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 5250 Fyn

Birkholms Rengøring
Dragebakken 114
5250 Odense SV
CVR: 37424854
Hjemmeside
Bøg & Storm Vinduespolering I/S
Bellingehøjen 20
5250 Odense SV
CVR: 34815011
Hjemmeside
Focus Ren Service Aps
Gammel Højmevej 67
5250 Odense SV
CVR: 35895477
Hjemmeside