Tilbud rengøring Frederikssund

 • Få gratis 3 fordelagtige tilbud på rengøring Frederikssund
 • Billig rengøring - Udfyld skemaet nu
 • Udfyld onlineskemaet på bare 7 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Frederikssund. Udfyld skemaet og få 3 gratis tilbud

20. september 2018. Kobbernips: Nips og andre pyntegenstande kan pudses med et pudsemiddel beregnet til kobber. Rester af gammelt pudsemiddel kan fjernes med en vatpind dyppet i petroleum eller benzin. Pudsningen kan begrænses til det minimale, hvis de nypudsede genstande straks efter lakeres med metallak.
Lakken kan fjernes igen med acetone. Mindre genstande kan også hurtigpudses ved at børste dem med en blanding af 40 g citronsyre opløst i 1 liter varmt vand. Skyl efter med rent vand og slut med at polere med bløde bomuldsklude. Denne form for pudsning holder ikke så længe som pudsning med pudsecreme.
Gasbrændere: Fastbrændte rester fjernes med en grov skuresvamp. Den emaljerede overflade: Vask med vand og flydende rengøringsmiddel. Fastbrændte rester fjernes med en hvid skuresvamp.

Pletfjerningsmidler

I butikkerne findes der mange specialmidler, som ifølge producenten kan fjerne selv de mest genstridige pletter. Det virker umiddelbart nemt med et middel til alle pletter men erfaringen siger desværre, at de ikke altid holder, hvad de lover.
Dels kan pletterne ofte lige så godt fjernes af håndopvaskemiddel, renset benzin eller andet, man i forvejen har i sin husholdning - dels er midlerne ofte ret miljøbelastende, og nogen af dem indeholder store mængder blegemiddel. Det giver en lys plet, der hvor den oprindelige plet var, og så er man lige vidt.
Men udviklingen går hurtigt, og måske kommer der en dag et middel på markedet, som kan fjerne det meste ved et sprøjt. Indtil da er man selv og miljøet bedre hjulpet med det, man har i forvejen.

Pletværktøjskasse

Hvis man vil være klædt på til de mest almindelig dagligdags pletter skal man have disse ting stående:
 • Ufarvet håndopvaskemiddel
 • Vaskemiddel med enzymer
 • Glycerin
 • Renset benzin
 • Hvide bomuldsklude
 • En blød børste/tandbørste

  • Rens så vidt muligt pletten af fra stoffets bagside. Så undgås slidmærker, hvis der skal gnides meget. lsær kulørte bomuldsstoffer og silke kommer nemt til at se slidte ud.
   Pas på der ikke bliver en skarp kant mellem vådt og tørt under rensningen - det kan give en skjold, som måske vil være mere iøjnefaldende, end pletten var.
   Bearbejd pletten udefra og ind mod midten af pletten, så breder pletten sig ikke, og der er mindre risiko for skjolder.
   Tjek altid vaskesymbolerne i tøjet, som fortæller hvad stoffet kan tåle.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 3600 Frederikssund

Etagevask
Rosenvænget 5
3600 Frederikssund
CVR: 17800299
Hjemmeside
Hansen Ejendomsservice & Rengøring
Frederiksborgvej 3
3600 Frederikssund
CVR: 36104775
Hjemmeside
Servicepartneren A/S
Havelse Mølle 28
3600 Frederikssund
CVR: 16984892
Hjemmeside