Tilbud rengøring Frederikssund

 • Få 3 gratis aktuelle tilbud på rengøring Frederikssund
 • Billig rengøring - Håndværksarbejde - gratis og uforpligtende
 • Udfyld webskemaet på under to minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Frederikssund. Udfyld skemaet og få 3 gratis tilbud

20. juni 2018. Du bruger ganske få minutter på en beskrivelse af din rengøringsopgave. Vores tilknyttede firmaer fra Frederikssund kvitterer med 3 stjernegode rengøring tilbud. Alt sammen helt uforpligtende og gratis, her på Billig-rengoering. Få en hurtig og effektiv løsning på dine rengøringsproblemer i Frederikssund med 3 gratis tilbud.
Ved at benytte dig af Billig-rengoering, har du mulighed for at bestille 3 hundrede procent uforpligtende og sammenlignelige tilbud fra forskellige rengøringsselskaber i Frederikssund. Med 3 forskellige rengøring tilbud i hånden sikrer du dig, at du får en fornuflig pris hos det firma, du vælger.
Vores tilknyttede team af faguddannet rengøringspersonale udfører alle former for rengøring i Frederikssund. Både opgaver for private, virksomheder, offentlige instanser (stat og kommune), boligforeninger, andels- og ejerforeninger samt kunder, som har tegnet en abonnementsordning.

Pletfjerningsmidler

I butikkerne findes der mange specialmidler, som ifølge producenten kan fjerne selv de mest genstridige pletter. Det virker umiddelbart nemt med et middel til alle pletter men erfaringen siger desværre, at de ikke altid holder, hvad de lover.
Dels kan pletterne ofte lige så godt fjernes af håndopvaskemiddel, renset benzin eller andet, man i forvejen har i sin husholdning - dels er midlerne ofte ret miljøbelastende, og nogen af dem indeholder store mængder blegemiddel. Det giver en lys plet, der hvor den oprindelige plet var, og så er man lige vidt.
Men udviklingen går hurtigt, og måske kommer der en dag et middel på markedet, som kan fjerne det meste ved et sprøjt. Indtil da er man selv og miljøet bedre hjulpet med det, man har i forvejen.

Pletværktøjskasse

Hvis man vil være klædt på til de mest almindelig dagligdags pletter skal man have disse ting stående:
 • Ufarvet håndopvaskemiddel
 • Vaskemiddel med enzymer
 • Glycerin
 • Renset benzin
 • Hvide bomuldsklude
 • En blød børste/tandbørste

  • Rens så vidt muligt pletten af fra stoffets bagside. Så undgås slidmærker, hvis der skal gnides meget. lsær kulørte bomuldsstoffer og silke kommer nemt til at se slidte ud.
   Pas på der ikke bliver en skarp kant mellem vådt og tørt under rensningen - det kan give en skjold, som måske vil være mere iøjnefaldende, end pletten var.
   Bearbejd pletten udefra og ind mod midten af pletten, så breder pletten sig ikke, og der er mindre risiko for skjolder.
   Tjek altid vaskesymbolerne i tøjet, som fortæller hvad stoffet kan tåle.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 3600 Frederikssund

Lausten & Co
Strøbjergvej 24
3600 Frederikssund
CVR: 19561194
Hjemmeside
Hansen Ejendomsservice & Rengøring
Frederiksborgvej 3
3600 Frederikssund
CVR: 36104775
Hjemmeside
P-H Rengøring
Elsenbakken 33
3600 Frederikssund
CVR: 50489159
Hjemmeside