Tilbud rengøring Frederikshavn

  • Få gratis 3 favorable tilbud på rengøring Frederikshavn
  • Billig rengøring - Det er nemt at spare penge
  • Udfyld skemaet online på under 7 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

3 rengøring Frederikshavn tilbud. Brug den gratis online tjeneste

20. juni 2018. Vores gratis tjeneste, der gratis skaffer 3 rengøringstilbud gælder selvfølgelig også i Frederikshavn! Udfyld skemaet på kun 7-8 minutter og fortæl, hvad det er, du ønsker at få gjort rent i Frederikshavn. Vores gratis webservice er den suverænt nemmeste og billigste måde at få 3 rengøring Frederikshavn tilbud på.
Der er en del, der vælger at gøre rent selv men er du som de fleste, så vil du sikkert hellere bruge din tid på mere spændende ting. Derfor anbefaler vi, at du hyrer et professionel og billigt rengøringsfirma fra Frederikshavn. En professionel udfører også rengøringen på betydelige kortere tid.
Ved at benytte fagfolk til arbejdet, er du sikker på, at rengøringen bliver udført professionelt og sikkert. Billig-rengoering.dk´s mission er at gøre markedet for rengøring gennemskuelig. Dette gør vi via vores gratis onlineportal, der stiller dig i den mest gunstige position, når du skal finde et billigt rengøringsfirma.

Behandling af trægulve

Med tiden slides og ridses trægulvet og der opstår behov for genbehandling eller vedligeholdelse af den valgte overfladebehandling. Slidmønstret kan variere meget afhængigt af bl.a. brugsintensitet og trafikmønster. Det største slid sker, hvor brugerne standser eller vender sig. f.eks. foran døre, elevatorer og skranker, på trappereposer og ved arbejdspladser, møde- og spiseborde.
Genbehandling bør ske inden lakfilmen er gennemslidt. Er lakfilmen gennemslidt, er det normalt nødvendigt at afslibe gulvet til rent træ inden genlakering. Nogle trægulve har så tyndt slidlag af træ, at afslibning frarådes eller kun kan foretages få gange. Normalt skal der altid foretages en let afslibning/mattering inden genlakering. Slidte områder rengøres grundigt med universal rengøringsmiddel.

Behandling af lakerede gulve

Lak danner en overfladefilm, som det er unødvendigt at supplere. Derfor kan der anvendes rengøringsmidler, som ikke er filmdannende. Brug af filmdannende rengøringsmidler skader ikke lakfilmen, men resultatet bliver ofte ophobning af plejefilm og et fedtet og snavset udseende.
Ophobet plejefilm fjernes med et ikke-filmdannende rengøringsmiddel. Anvendes vaskeplejemiddel til gulvrengøring, er det nødvendigt at grundrengøre gulvet meget omhyggeligt før nylakering, da der ellers er risiko for at lakken ikke hæfter ordentligt.
Efter grundrengøring bør gulvet vaskes, f.eks. med eddikevand (2 dl eddikesyre 32% til 10 liter vand) for at neutralisere evt. alkaliske rester af grundrengøringsmiddel og sæbe. Nedslidt/gennemslidt lakfilm bør ikke vådrengøres, da vaskevandet trænger ned i træet og får lakken til at slå fra, og snavset fra vaskevandet misfarver træet. Gulvet bør i stedet afslibes og genlakeres.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 9900 Frederikshavn

A L Ren
Atletikvej 59
9900 Frederikshavn
CVR: 19614042
Hjemmeside
Aktiv Hverdag Hjemmepleje ApS
Grønlandsvej 22
9900 Frederikshavn
CVR: 31469082
Hjemmeside
Trekløver Rengøring I/S
Visbergsgade 9
9900 Frederikshavn
CVR: 29363064
Hjemmeside