Tilbud rengøring i Frederiksberg

 • Få 3 gratis favorable tilbud på rengøring Frederiksberg
 • Billig rengøring - Vi sender din opgave i udbud
 • Udfyld formularen online på ca to minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Frederiksberg? Vi skaffer hurtigt og gratis 3 gode tilbud

16. marts 2018. Uanset hvilken type rengøring du skal have udført, kan vi hjælpe dig med at få etableret kontakt til det rigtige rengøringsfirma på Frederiksberg. Udfyld skemaet online på under 5 minutter. Det er vigtigt, når du indsender din opgave, at der er beskrevet så godt som muligt - så får du de mest præcise og bedste rengøring tilbud.
Vi gennemgår alle opgaver, der bliver indsendt via os. Derefter bliver den sendt ud til de rengøring Frederiksberg firmaer, som egner sig bedst til netop din type rengøringsopgave. De modtager dine kontaktoplysninger og de kontakter dig hurtigst muligt, så du kan få et rigtigt attraktivt tilbud på arbejdet.
Nå vi har gennemgået din opgave og sendt den ud til de bedst matchende firmaer, vil de tage kontakt til dig med et gratis og uforpligtende tilbud. Hvis din opgave er interessant for flere rengøringsfirmaer på Frederiksberg, kan du modtage op til 3 tilbud på rengøringen, som alle er uforpligtende.

Rengøring i stuen

Stuen er det rum, de fleste mennesker forbinder med at holde fri, slappe at, have gæster eller se fjernyn. Rengøring at rummet vil være afhængig af rummets størrelse og indretning, samt hvordan og hvor meget rummet anvendes.
l stuen handler det ofte mere om det æstetiske end om det funktionelle. Her vil ofte være pynte- og nipsting samt kønne møbler. Hvis man vil bevare deres smukke ydre, skal møbler i træ eller andet naturmateriale vedligeholdes rigtigt. l mange hjem er der i dag en eller anden form for kontor eller arbejdsrum. Det kan være et hjørne af stuen eller et særskilt rum, typisk med computer eller symaskine. I store træk vil dette rum skulle rengøres efter de samme metoder som stuen og er derfor taget med her. Hvad skal der bruges:
 • Universalklud
 • Universalmiddel i brugsopløsning
 • Støvsuger
 • Moppe og spand
 • Støvekost
 • Handsker

Rengøring af potteplanter

Potteplanter i stuen kan deles op i to kategorier: engangs-planterne og så de 'rigtige' stueplanter, som passes og plejes år efter år, og som vi nyder at se blive store og flotte og skabe liv og hygge i stuen. Engangs-planterne købes for at give et farveboom/friske op i stuen og kasseres, når de er afblomstrede.
De er ofte sæsonbestemte, Som regel er de billige og har en begrænset levetid. Har man gulvpotteplanter, er det en god ide at have dem på hjul. Enten at selve potten har indbyggede hjul, eller at de står på en lille plade på hjul. Dette skåner gulvet, der ellers let får mærker at fugt m.m. under potteplanten.
Desuden bliver det nemmere at flytte planten, når man skal støvsuge eller vaske gulv. Daglig rengøring i stuen - Rækkefølge:
 • Udluftning
 • Oprydning
 • Aftørring af borde
 • Evt. støvsugning på udsatte steder

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2000 Frederiksberg
Alletiders Hjemmeservice ApS
Falkoner Alle 53
2000 Frederiksberg
CVR: 29927987
Hjemmeside
Super Total Service ApS
Søndre Fasanvej 44
2000 Frederiksberg
CVR: 32270395
Hjemmeside
A.J. Rengøring
Frederiksvej 56, st. tv.
2000 Frederiksberg
CVR: 31965098
Hjemmeside