Tilbud rengøring Falster

  • Få 3 gratis skarpe tilbud på rengøring Falster
  • Billig rengøring - Betal mindre for en håndværker
  • Udfyld formularen online på under 2 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Falster. Billig pris med 3 aktuelle rengøring tilbud

3. september 2018. Imprægnering af møbler: I en del møbelforretninger kan man købe imprægneringsmidler, der beskytter møbelbetræk mod snavs. Midlet sprayes på det rene møbelbetræk, og efter en tørretid på 45 minutter er møblerne klar til atter at blive brugt. Imprægneringen er effektiv ca. 1 år, aflhængigt af hvor meget man slider på stoffet.
Møbelorm: Hvis man er så uheldig at opdage møbelorm i træet i et af møblerne, kan man, ved at iagttage hullerne, se om der er liv derinde. Sorte ormehuller fortæller, at ormene er døde, mens hvide huller angiver, at der er liv i hullerne.
Møbelormene kan ikke leve i rum, der er opvarmet hele året, men man kan derimod ofte finde angreb på møbler, der har været opbevaret i kælderrum eller på lofter. Hvis man opdager møbelorm i et møbel, der er kommet ind i varmen, kan det behandles med et træbeskyttelsesmiddel, der er godkendt til bekæmpelse af borebiller.

Grundrengøringsmiddel

Afhængig af pH-værdien i brugsopløsningen kan midlet virke akut hudirriterende til ætsende. Virker akut irriterende og ætsende i øjnene. Kan være mærket lokalirriterende. Brug handsker. Tensiderne kan være meget giftige i vandmiljøet.
Ofte indeholder grundrengøringsmidler organiske opløsningsmidler - så sørg for god udluftning under arbejdet, dampene kan være farlige at indânde. Vælg et mærke der har EU-blomsten eller det nordiske mærke Svanen. Følg doseringen på brugsanvisningen. Undgå midler med farve og parfume.
Anvendes til rengøring efter behov af overflader, som tåler vand. Grundrengøringsmiddel er kun nødvendigt til meget snavsede overflader, normalt er universal-rengøringsmiddel tilstrækkeligt - og at foretrække. Efter rengøring skal overfladerne skylles af eller overtørres med rent vand.

Håndopvaskemiddel

Tensiderne er giftige i miljøet, Dosér som anbefalet på brugsanvisningen. Vælg et mærke der har EU-blomsten eller det nordiske mærke Svanen. Undgå farve og parfume, så kan midlet også anvendes til fx pletfjerning på tøj, Anvendes til opvask i hånden. Kan også bruges til daglig rengøring af fedtede overflader fx i køkkenet, samt til inventarrengøring.
Brun sæbe kan erstatte grundrengøringsmidlet, men vær opmærksom på, at nogle overflader ikke tåler det. Bruger man brun sæbe til afvaskning, skal der efterskylles med rent vand. Hvis man vasker meget snavsede overflader af lidt oftere, undgår man, at snavset sætter sig alt for godt fast, og et almindeligt universal-rengøringsmiddel kan klare opgaven.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4840 Falster

Lodberg Rengøring & Indkøb
Skovvej 59
4840 Nørre Alslev
CVR: 33894511
Hjemmeside
Sten Lous Jørgensen
Herbergervej 17
4840 Nørre Alslev
CVR: 36566701
Hjemmeside
H H Rengøring
Skovvænget 18
4840 Nørre Alslev
CVR: 15726296
Hjemmeside