Tilbud rengøring Falster

  • Få 3 gratis aktuelle tilbud på rengøring Falster
  • Billig rengøring - Lad os gøre det hårde arbejde
  • Udfyld skemaet online på mindre end 5 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Falster. Billig pris med 3 aktuelle rengøring tilbud

20. juni 2018. Skal du have udført rengøring på Falster og søger du 3 tilbud! Så er der lys for enden at tunnelen, lige her med vores gratis tilbudsservice! Det foregår på denne måde: Du udfylder det nemme skema online på 5-7 minutter. Heri beskriver du, hvad du skal have gjort rent på Falster.
Når vi har modtaget din rengøringsopgave og læst den igennem, bliver den udsendt i vores netværk, der omfatter rigtig mange rengøringsselskaber over hele landet. De 3 mest kvalificerede rengøringsselskaber får således lejlighed til at afgive tilbud på den rengøringsservice opgave, du gerne vil have løst.
Det tager ikke meget mere end 5-7 minutter at udfylde webskemaet med de nødvendige informationer som de forskellige rengøringsfirmaer på Falster skal bruge, for at kunne udregne et rigtig godt, gratis og uforpligtende tilbud til dig. Klik på den grønne knap - så kommer du lige til webskemaet. God fornøjelse!

Grundrengøringsmiddel

Afhængig af pH-værdien i brugsopløsningen kan midlet virke akut hudirriterende til ætsende. Virker akut irriterende og ætsende i øjnene. Kan være mærket lokalirriterende. Brug handsker. Tensiderne kan være meget giftige i vandmiljøet.
Ofte indeholder grundrengøringsmidler organiske opløsningsmidler - så sørg for god udluftning under arbejdet, dampene kan være farlige at indânde. Vælg et mærke der har EU-blomsten eller det nordiske mærke Svanen. Følg doseringen på brugsanvisningen. Undgå midler med farve og parfume.
Anvendes til rengøring efter behov af overflader, som tåler vand. Grundrengøringsmiddel er kun nødvendigt til meget snavsede overflader, normalt er universal-rengøringsmiddel tilstrækkeligt - og at foretrække. Efter rengøring skal overfladerne skylles af eller overtørres med rent vand.

Håndopvaskemiddel

Tensiderne er giftige i miljøet, Dosér som anbefalet på brugsanvisningen. Vælg et mærke der har EU-blomsten eller det nordiske mærke Svanen. Undgå farve og parfume, så kan midlet også anvendes til fx pletfjerning på tøj, Anvendes til opvask i hånden. Kan også bruges til daglig rengøring af fedtede overflader fx i køkkenet, samt til inventarrengøring.
Brun sæbe kan erstatte grundrengøringsmidlet, men vær opmærksom på, at nogle overflader ikke tåler det. Bruger man brun sæbe til afvaskning, skal der efterskylles med rent vand. Hvis man vasker meget snavsede overflader af lidt oftere, undgår man, at snavset sætter sig alt for godt fast, og et almindeligt universal-rengøringsmiddel kan klare opgaven.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4840 Falster

Sten Lous Jørgensen
Herbergervej 17
4840 Nørre Alslev
CVR: 36566701
Hjemmeside
M.A. Rengøring
Skerrisvej 1
4840 Nørre Alslev
CVR: 33549296
Hjemmeside
H H Rengøring
Skovvænget 18
4840 Nørre Alslev
CVR: 15726296
Hjemmeside