Tilbud rengøring Faaborg

  • Få gratis 3 solide tilbud på rengøring Faaborg
  • Billig rengøring - Spar nemt tid og penge
  • Udfyld formularen på bare fire minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Spar penge (18%) på rengøring Faaborg. Få 3 gode tilbud

20. juni 2018. En lille, en mellem eller en stor rengøring? Vi finder 3 kvalitetssikrede rengøringsfirmaer til opgaven i Fåborg - gratis og uforpligtende. Og du vælger selv frit mellem de 3 kvalitetssikrede rengøring tilbud, du modtager. Få udført rengøring i Fåborg sikkert og hurtigt. Indsend din opgave på mindre end 8 minutter!
Vores netværk af tilknyttede rengøringsselskaber har stor ekspertise inden for alle slags rengøring Fåborg opgaver. Uanset om det drejer sig om en mindre opgave eller en mere omfattende sag som f.eks. en virksomhedsrengøring, tilbyder vi vores hjælp til god og billig rengøringsservice.
Billig-rengoering.dk ønsker at være din foretrukne tilbudsportal på nettet og vi sikrer løbende, at vi er på forkant med de nødvendige teknologier. På den måde kan vi altid matche dine opgaver med de bedst egnede rengøringsfolk i Fåborg. Alle firmaer bliver naturligvis forhåndsgodkendt inden de får lov at byde på opgaverne.

Whiteboard-tavle

En whiteboard-tavle er en stålplade med en keramik-belægning. Den er magnetisk og kan derfor også bruges som opslagstavle. Når man skriver på en whítebord-tavle, skal man bruge specielle whiteboard-tuschpenne. Tavlen rengøres med en filtsvamp og rent vand.
Efter behov vaskes tavlen i et specialmiddel til whiteboard-tavler. Har man været så uheldig at skrive med en sprittusch, kan det fjernes med husholdningssprit - men helst før det tørrer helt ind. Alternativt kan man tage en whiteboard-tuschpen og skrive oven i det, man har skrevet med en sprittusch - det opløser også det skrevne.
En skoletavle består af en træplade, der er lakeret flere gange med en tavlelak - typisk sort eller grøn. Den kan tørres over med rent vand - men da det typisk er kridt, man fjerner fra tavler, kan man hælde lidt eddike i vandet for at binde kalken.

Malet træ

Mange overflader i hjemmet består af malet træ: Døre, paneler, vindueskarme, evt. møbler og gulve. Der findes forskellige typer af maling, alt efter hvad overfladen skal bruges til. I dag kan man male langt de fleste overflader med maling baseret på vand - men tit visse formål er det en fordel, hvis malingen er baseret på olie.
Spørg i farvehandleren hvilken type, de vil anbefale. Oliebaseret maling giver en hård og slidstærk overflade. Malingen indeholder bindemidlet alkyd, som er en kemisk forbindelse af tørrende olie og kunstharpiks. Malingen kan indeholde op til 50 % organiske opløsningsmidler.
Den købes færdigblandet, men kan fortyndes med et opløsningsmiddel - typisk terpentin. Vandig maling - plastmaling eller akrylplastmaling er lavet af mikroskopiske plastpartikler, der er fordelt ensartet i vand. Når malingen tørrer, klæber plastpartiklerne sammen til en uopløselig elastisk film.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 5600 Faaborg

JHL Rengøring & Vinduespolering ApS
Svendborgvej 171
5600 Faaborg
CVR: 27089038
Hjemmeside
Rapren I/S
Viekærvej 6
5600 Faaborg
CVR: 28168306
Hjemmeside
Tip Top Rent
Søtoften 11
5600 Faaborg
CVR: 28999488
Hjemmeside