Tilbud rengøring Egedal

  • Få gratis 3 velegnede tilbud på rengøring Egedal
  • Billig rengøring - Håndværkertilbud - få dem gratis her
  • Udfyld formularen på under to minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Egedal kommune - Få 3 attraktive tilbud og spar 20 %

2. september 2018. Glas: Glas bruges bl.a. til vand- og vinglas, karafler, skåle og vaser. Glas fremstilles ved en sammensmeltning af forskellige bestanddele, hvoraf kvartssand, kridt og soda er de vigtigste. Glas er en dårlig varmeleder, og ved hurtig og ujævn opvarinning og afkøling kan glassene revne på grund de opståede spændinger. Man skelner mellem forskellige typer glas:
Sodaglas (kalk-natronglas) giver farveløse glas, og blandingen bruges bl.a. til billige drikkeglas.
Potaskeglas (kalk-kaliglas) giver mere skinnende, mere klangfulde og dyrere glas end sodaglassene.
Krystalglas (kali-blyglas) giver tunge, klangfulde og stærkt lysbrydende glas. Glasmassen er dyr at fremstille og anvendes derfor til finere glasvarer.

Badekar - rengøring og pleje

Badekar er som regel enten lavet af porcelæn eller emaljeret - dvs. består at en jernplade, hvor der er påført en smeltet glasmasse. Er du usikker på, hvilken slags du har, så prøv følgende: Bank med en kno nede i badekarret. Hvis badekarret er emaljeret, vil det lyde højt og hult - i et porcelænsbadekar er lyden lav og tæt.
Emaljerede badekar og visse typer brusekabiner kan ikke tåle kalkfjerner/syreholdige produkter. Er der kalkaflejringer i badekarret, kan man købe et specialmiddel hos Materialisten til at fjerne dette med.
Undgå at bruge ridsende redskaber på emaljerede overflader når først overfladen er blevet ridset, er det meget sværere at vedligeholde den. Rens jævnligt omkring afløbet. Brug et universal-rengøringsmiddel samt en hård rengøringsbørste til at løsne og fjerne snavset med.

Badeforhæng, skabe, skuffer og hylder

Når det nyvaskede badeforhæng skal op at hænge igen, hægtes den første og sidste hægte i først. Herved står man ikke og bærer på badeforhænget, men kan stå lige for opgaven med begge hænder ledige til at påsætte resten af gardinet.
Mens afkalkningsmidlet virker, kan man evt. bruge tiden til at aftørre dør, radiator og resten af fliserne med en hårdt opvredet klud. Skyl fliser/kabine med koldt vand (brug håndbruseren). Når væggen skylles ren, starter man fra oven og arbejder nedad. Eftertør med en opvredet klud.
Skabe, skuffer, hylder og andet inventar tørres over med en fugtig klud efter behov. Nogle typer badeværelser har løst monterede hylder, der kan tages ned og vaskes af eller sættes i opvaskemaskinen. Hvilken slags snavs:
  • Støv
  • Hår og hudaffald
  • Kalk og sæberester
  • Bakterier

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2765 Egedal

Rossen Rengøring
Jordbærvangen 6
2765 Smørum
CVR: 31310105
Hjemmeside
Abc-Service Clean & Protect
Kongevænget 21
2765 Smørum
CVR: 37198668
Hjemmeside
Gartnergården Ejendomsservice ApS
Pilekær 1, Smørumnedre
2765 Smørum
CVR: 38028162
Hjemmeside