Tilbud rengøring Dragør

 • Få gratis 3 solide tilbud på rengøring Dragør
 • Billig rengøring - En gratis service fra os til dig
 • Udfyld skemaet på ca 6 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Spar 22 % på billig rengøring Dragør – Få gratis 3 tilbud her

20. juni 2018. Behøver du rengøringsservice i Dragør? Her på Billig-rengoering kan du gratis få 3 hundrede procent reelle tilbud fra rengøringfirmaer i Dragør, som gerne vil påtage sig at løse din rengøringopgave. Voress mission er at gøre markedet for rengøring gennemskueligt for alle.
Det er som sagt en 100% gratis og uforpligtende service vi tilbyder. Vi leverer dig 3 sammenlignelige rengøringstilbud, som matcher dine personlige ønsker og forventninger. Du modtager de 3 tilbud fra Dragør baserede rengøringsfirmaer på under 40 timer og vores tjeneste er aldeles gratis og uforpligtende.
Faguddannede gulv og rengøring Dragør folk tilbyder ligeledes at efterbehandle det rengjorte trægulv med for eksempel sæbebehandling, ludbehandling, oliebehandling, voksbehandling eller lakering i såvel blanke som matte lakker.

Sådan rengøres køkkenet

I mange hjem er køkkenet familiens samlingssted. Køkkener i dag er store og har spiseplads, hyggekrog til familiens mindste, madskål til hunden og meget mere. Et rum, som bliver brugt meget, og hvor hygiejnen skal være i top, stiller krav til rengøringen. Da rengøringen i køkkenet afhænger meget af, hvor meget de enkelte ting bruges, er rengøringen af alt teknisk udstyr samlet et sted. På det øvrige inventar er daglig og ugentlig rengøring slået sammen. Hvad skal der bruges:
 • Universal-rengøringsmiddel
 • Håndopvaskemiddel
 • Eddikesyre 32%
 • Handsker
 • Opvaskebørste
 • Køkkenrulle
 • Karklud og viskestykke
 • Blå skuresvamp

Indretning af køkkenet

Hvis man gerne vil sikre en høj hygiejnisk standard uden at bruge meget tid på rengøring, skal man ikke have for mange ting stående fremme, men begrænse antallet af steder, hvor fedt og andet snavs kan samle sig. Prioriter lukkede skabe og hylder samt glatte frie overflader.
Udstyr skal have sin plads der, hvor man bruger det. Tænk også over, hvilke materialer du indretter med. Det er fx en dårlig ide at have gulvtæppe i et køkken. Vælg i stedet et gulv, som er let at vaske og kan tåle, at man spilder fedt på det.
Kvik-rengøring: Saml den snavsede service i opvaskebaljen og stil det ned under vasken eller ind under sengen. Aftør køkkenbordet og gå ud med affald. Hvis komfuret er snavset, kan meget reddes ved at tage en ovnplade med rent bagepapir på og placere den oven på komfuret. På den måde ser køkkenet ryddeligt og rent ud.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2791 Dragør

​Lauren A/S
A.P. Møllers Allé 39
2791 Dragør
CVR: 28505272
Hjemmeside
DanRengøring
Lundeager 13
2791 Dragør
CVR: 35372660
Hjemmeside
Dragør Rengøring I/S
A.P. Møllers Allé 17
2791 Dragør
CVR: 33272561
Hjemmeside