Tilbud rengøring Dragør

 • Få gratis 3 reelle tilbud på rengøring Dragør
 • Billig rengøring - Modtag 3 billige tilbud i dag
 • Udfyld online skemaet på ca to minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Spar 22 % på billig rengøring Dragør – Få gratis 3 tilbud her

13. september 2018. Ældre glas tåler ikke at komme i opvaskemaskine på grund af den oprindelige glasmasses indhold af forskellige alkaliske forbindelser. Med opvaskemaskinens indtog i de danske køkkener har flere glasværker ændret glasmassens sammensætning.
Holmegaards Glasværk indførte i 1988 en ny glasmasse, således at deres glas fremover tåler vask i opvaskemaskine med forsigtighed, dvs. en temperatur på 55°C, brug af et glasprogram og åbn maskinen, når den er færdig, så dampen kan slippe ud.
Gamle glas og dyre krystalglas har bedst af at blive vasket op i hånden da du ellers kan risikere, at de bliver mælkede. Grimme glas kan skyldes følgende: For meget afspændingsmiddel giver fedtede glas. For lidt afspændingsmiddel giver plettede eller stribede glas. Overdosering af maskinopvaskemidlet kan i visse tilfælde give mælkede eller tågede glas.

Sådan rengøres køkkenet

I mange hjem er køkkenet familiens samlingssted. Køkkener i dag er store og har spiseplads, hyggekrog til familiens mindste, madskål til hunden og meget mere. Et rum, som bliver brugt meget, og hvor hygiejnen skal være i top, stiller krav til rengøringen. Da rengøringen i køkkenet afhænger meget af, hvor meget de enkelte ting bruges, er rengøringen af alt teknisk udstyr samlet et sted. På det øvrige inventar er daglig og ugentlig rengøring slået sammen. Hvad skal der bruges:
 • Universal-rengøringsmiddel
 • Håndopvaskemiddel
 • Eddikesyre 32%
 • Handsker
 • Opvaskebørste
 • Køkkenrulle
 • Karklud og viskestykke
 • Blå skuresvamp

Indretning af køkkenet

Hvis man gerne vil sikre en høj hygiejnisk standard uden at bruge meget tid på rengøring, skal man ikke have for mange ting stående fremme, men begrænse antallet af steder, hvor fedt og andet snavs kan samle sig. Prioriter lukkede skabe og hylder samt glatte frie overflader.
Udstyr skal have sin plads der, hvor man bruger det. Tænk også over, hvilke materialer du indretter med. Det er fx en dårlig ide at have gulvtæppe i et køkken. Vælg i stedet et gulv, som er let at vaske og kan tåle, at man spilder fedt på det.
Kvik-rengøring: Saml den snavsede service i opvaskebaljen og stil det ned under vasken eller ind under sengen. Aftør køkkenbordet og gå ud med affald. Hvis komfuret er snavset, kan meget reddes ved at tage en ovnplade med rent bagepapir på og placere den oven på komfuret. På den måde ser køkkenet ryddeligt og rent ud.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2791 Dragør

DanRengøring
Lundeager 13
2791 Dragør
CVR: 35372660
Hjemmeside
MultiClean
Søvej 36
2791 Dragør
CVR: 12569807
Hjemmeside
Dragør Rengøring I/S
A.P. Møllers Allé 17
2791 Dragør
CVR: 33272561
Hjemmeside