Tilbud rengøring Brønderslev

  • Få 3 gratis stærke tilbud på rengøring Brønderslev
  • Billig rengøring - Håndværksarbejde - Indtast din opgave online
  • Udfyld online skemaet på ca 6 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Leder du efter billig rengøring Brønderslev? Få 3 gode tilbud

29. september 2018. Rengøringskvalitet: En subjektiv måde at beskrive kvaliteten på er, hvordan noget skal se ud efter endt rengøring: Rent på alle iøjnefaldende flader uden synligt snavs og aftørringsstriber. En objektiv måde er at beskrive hvilken renhedsgrad, der skal være efter en måling af støv og mikroorganismer.
Rengøringsniveau: Et udtryk, der bruges inden for professionel rengøring for at beskrive en bestemt tilstand. Skal der gøres rent for at opretholde en bestemt beskrevet hygiejnisk standard, eller skal standarden blot "se pæn ud", en æstetisk standard. Eller er der særlige sikkerhedshensyn til rengøringsniveauet.
Rengøringsprogram er et udtryk fra den erhvervsmæssige rengøring, der overordnet tilkendegiver rengøringshyppigheden. En talkode fortæller, hvor mange gange om ugen der gøres rent, og hvor mange gange der gøres grundigt rent på inventar og gulve, og hvor mange gange der gøres let rent.

Rengøring med damp

Eksperter i mikrobiologi fra Enders Laboratory i Stuttgart har testet, hvor mange bakterier, der blev dræbt ved grundig rengøring med damprensere. Resultatet blev 99% døde bakterier. Det giver et sundere indeklima for alle, særligt allergikere. Da damp er et parfume- og kemikaIiefrit rengøringsmiddel, er det også skånsomt mod miljøet.
l det hele taget er der mange fordele ved at bruge damp i rengøringen frem for krasse rengøringsmidler. F.eks. hvis man har sarte naturfliser i badeværelset, eller hvis man har småbørn, der kravler rundt på gulvet og sutter på alt fra legetøj til møbler. Både småbørn og sarte overflader har bedre af ren damp!
Køber du en damprenser, kan du desuden få masser af tilbehør, der gør det nemt at komme til at rense selv i de mindste hjørner og afsides kroge. Slut med gammelt skidt bag radiatorer og i utilgængelige kroge. Med damp når du nye standarder for rent.

Rengøringsmidler

Gulvrengøringsmidler kan være filmdannende eller ikke-filmdannende og skal doseres i overensstemmelse med leverandørens anvisninger.
Mopning af trægulve: Ved mopning fjernes løst snavs fra gulvfladen med en mop af passende bredde med støvbindende garn, klud eller dug. Moppen kan være tør, fugtig eller olieret samt være til engangs- eller flergangsbrug.
Pletfjerning: Pletter fjernes med klud el.lign., der er fugtet med vand og/eller egnet rengøringsmiddel.
Fugtig overtørring/let vask af trægulve: For at fjerne fastsiddende snavs, der ikke fjernes ved mopning, bruges en klud eller et vaskeredskab, der er opvredet/presset i egnet rengøringsmiddel.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 9700 Brønderslev

O J Totalservice & landbrug
Amborgvej 29
9700 Brønderslev
CVR: 19440109
Hjemmeside
JRK Service
Eventyrvej 26
9700 Brønderslev
CVR: 12826907
Hjemmeside
Tofts Vinduespolering
Christiansgade 5
9700 Brønderslev
CVR: 58875813
Hjemmeside