Tilbud rengøring Brøndby

  • Få 3 gratis reelle tilbud på rengøring Brøndby
  • Billig rengøring - Vi tilbyder at gøre hele arbejdet
  • Udfyld skemaet på mindre end fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få 3 skræddersyede gratis tilbud på effektiv rengøring Brøndby

24. august 2018. Vores tilknyttede rengøringsfirmaer i Brøndby giver gerne deres bud på rengøring i hele Storkøbenhavn. Du opretter dit udbud helt gratis hos os! Firmaerne er i konkurrence om at vinde din rengøringsopgave. Derfor er du sikker på, at få nogle meget attraktive tilbud på udførelsen af din rengøring.
Brug nogle minutter i online skemaet på at fortælle, hvad det er for en opgave, du har brug for at få løst i Brøndby. Beskriv gerne opgaverne detaljeret. På den måde kan vi bedre hjælpe dig og nemmere identificere de helt rigtige rengøringsfirmaer til at kontakte dig med tilbud på opgaven.
Vores tjeneste er 100 procent gratis og uforpligtende - enklere bliver det ikke. Det er muligt at spare op til 18 % i forhold til den pris, du kunne opnå, hvis du selv skulle ud og indhente priser hos forskellige rengøring Brøndby firmaer. Indtast din rengøring opgave og få 3 gode tilbud på en hurtig og god rengøring nu!

Praktiske anvisninger

Når man støver af, skal man starte oppefra og arbejde sig nedefter. Hylder, skabslåger, billeder, møbler, døre og vindueskarme aftørres med en hårdt opvredet klud.
Støvsugning: Start med at fjerne løse ting/inventar fra gulvet. Støvsug frem i rummet med små langsomme bevægelser hen over gulvet og helt ind til fodpanelerne - på den måde er støvsugeren mest effektiv, og det er lettere at få øje på snavset. Skift mundstykke på støvsugeren, hvis opgaven kræver det. Anvend fx et mindre mundstykke ved støvsugning af gardiner, møbler, tøjdyr osv.
Rengøring af radiatorer: De fleste støvsugere har et specielt mundstykke, som kan bruges til radiatoren. Ellers er en blød, langskaftet børste en udmærket mulighed. Når radiatoren er fri for støv, kan den tørres af med en fugtig klud.

Rengøring i børneværelset

Alt pynt/legetøj, som kan tåle at blive vasket op i opvaskemaskinen, får en omgang på det lette program. Legoklodser kan også vaskes i et pudebetræk på uldprogram (30 grader) i vaskemaskinen. Slå en knude på betrækket, så klodserne ikke falder ud. Efter vask hældes de ud på håndklæder og lufttørrer.
Bamser kan som regel også vaskes enten i hånden eller på uldprogram i vaskemaskinen. Se vaskeanvisningen. Bamser, der ikke kan vaskes, kan lægges til luftning for at nedsætte antallet af støvmider. Vask gulvet indefra og ud af rummet. Begynd og end ved døren.
Vinduerne i rummet pudses, når de trænger til det. Vask ruderne med vand og universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Anvend en skraber til at skrabe vandet af med. Tør kanterne efter med et vaskeskind eller en mikrofiber-klud. Fod- og elpaneler støvsuges og vaskes af.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2605 Brøndby

AtZ Rengøring
Gammelager 1
2605 Brøndby
CVR: 16988871
Hjemmeside
Vaskebjørnen Rengøring ApS
Midtager 17
2605 Brøndby
CVR: 29797951
Hjemmeside
K.M. Ejendomsservice
Bygaden 65
2605 Brøndby
CVR: 29366969
Hjemmeside