Tilbud rengøring Bjerringbro

  • Få gratis 3 personlige tilbud på rengøring Bjerringbro
  • Billig rengøring - Her sparer du tid og penge
  • Udfyld formularen online på kun 2 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Bjerringbro - Få 3 gratis rengøring tilbud, spar 23 %

14. september 2018. Plantematerialer er materialer fra både små og store planter bruges i stor udstrækning til tekstiler samt bygnings- og møbelfremstilling. Af visse planter udvindes også olier og duftstoffer.
Plastlaminater er plader, der består af mange lag kunstharpiksimprægneret papir, der er sammenpresset under varme og højt tryk. Pladernes overflade er glat, hard og har stor modstandsdygtighed overfor de flest forekommende kemikalier. Plastlaminater taler til en vis grad varmepåvirkning og er pga. deres store robusthed velegnet til borde, diske og vægbeklædning. Plastlaminater limes som regel på underlag af møbel- eller spànplader og leveres i utallige farver og mønstre.
Persienner er et vinduesforhæng af tynde lameller, der kan vendes i forskellige positioner og derved regulerer lys indfaldet. Fremstilles som vandrette og lodrette lameller i forskellige materialer.

Smarte rengøringstips

Lakerede trægulve: Vask gulvet med et almindeligt rengøringsmiddel men vask det med en hårdtopvredet klud, så der spares på vandet. For meget vand kan ødelægge gulvet, så det på sigt kommer til at revne i samlingerne og begynder at knirke.
Malede trægulve: Malede trægulve er nemme at holde rene. Vask dem med et almindeligt rengøringsmiddel.
Ubehandlet og afhøvlet træ: Vask og skur gulvet med sæbevand - en dl sæbespåner og fem liter vand. Tør godt efter med en hårdtopvredet klud, så gulvet kun efterlades let fugtigt. Og vask så vidt muligt gulvet på langs med træets årer.
Termokande: Er termokanden belagt med te- og kafferester, så put lidt bagepulver i den, og fyld den op med kogende vand. Lad det stå natten over og skyl kanden grundigt efter med kogende vand.

Flere smarte rengøringstips

Stuk: Rengøring af stuk er et omstændeligt arbejde. Smør stukken ind i havregrød, tapetklister eller brun sæbe for at få snavs og gammel maling af. Dæk det til med plastik, og lad det sidde i et halvt døgn. Fjern derefter plastikken, og skrab forsigtigt massen af. Sprøjt så godt med vand på stukken med en forstøverflaske og vask stukken grundigt med en opvaskebørste eller en tandbørste. Lad det tørre, inden stukken males på ny.
Støbejernspande: For at rengøre en støbejernspande ordentligt er det en god ide jævnligt at give den en behandling med groft salt og madolie. Varm langsomt panden op, hæld groft salt på panden, så det dækker bunden, og lad det stå i 10 minutter. Hæld så saltet ud, og hæld et par centimeter madolie i panden. Lad det koge for meget svag varme i et par timer, sluk så for varmen, og lad det stå natten oven.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 8850 Bjerringbro

CB Rengøring
Frisholtvej 106
8850 Bjerringbro
CVR: 34691215
Hjemmeside
Schiblers Service
Stenhusevej 8
8850 Bjerringbro
CVR: 37933619
Hjemmeside
Jydsk Tæpperens & Totalrengøring
Søndermarken 4
8850 Bjerringbro
CVR: 18365391
Hjemmeside