Tilbud rengøring Bjerringbro

  • Få 3 gratis hurtige tilbud på rengøring Bjerringbro
  • Billig rengøring - Håndværkertilbud - gratis og uforpligtende
  • Udfyld skemaet på under seks minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Bjerringbro - Få 3 gratis rengøring tilbud, spar 23 %

15. august 2018. Det er ikke altid nemt at finde et pålideligt og billigt rengøring Bjerringbro firma, så brug i stedet Billig-rengoering.dk. Rengøringfirmaerne i Bjerringbro konkurrerer om din opgave og derfor får du kun attraktive tilbud. Det koster ikke noget at bestille 3 tilbud og du forpligter dig ikke, ved at bruge vores tjeneste.
Du kan sagtens afvise alle tre tilbud, hvis ikke du kan lide dem dem (det tror vi nu nok, du kan). Teamet bag Billig-rengoering.dk består af erfarne folk med lang erfaring inden for formidling af opgaver indenfor rengøringfaget. Vi kender udfordringerne med at finde de dygtigste fagfolk i Bjerringbro til den rigtige pris.
Kvalitetstjek udføres af samtlige vore samarbejdspartnere. Dette gør vi for, at du som kunde er sikret en god og professionel oplevelse hver eneste gang du skal have udført en rengøringsopgave gennem os. Indtast din Lejre rengøring opgave i skemaet nu og modtag 3 aktuelle billige tilbud.

Smarte rengøringstips

Lakerede trægulve: Vask gulvet med et almindeligt rengøringsmiddel men vask det med en hårdtopvredet klud, så der spares på vandet. For meget vand kan ødelægge gulvet, så det på sigt kommer til at revne i samlingerne og begynder at knirke.
Malede trægulve: Malede trægulve er nemme at holde rene. Vask dem med et almindeligt rengøringsmiddel.
Ubehandlet og afhøvlet træ: Vask og skur gulvet med sæbevand - en dl sæbespåner og fem liter vand. Tør godt efter med en hårdtopvredet klud, så gulvet kun efterlades let fugtigt. Og vask så vidt muligt gulvet på langs med træets årer.
Termokande: Er termokanden belagt med te- og kafferester, så put lidt bagepulver i den, og fyld den op med kogende vand. Lad det stå natten over og skyl kanden grundigt efter med kogende vand.

Flere smarte rengøringstips

Stuk: Rengøring af stuk er et omstændeligt arbejde. Smør stukken ind i havregrød, tapetklister eller brun sæbe for at få snavs og gammel maling af. Dæk det til med plastik, og lad det sidde i et halvt døgn. Fjern derefter plastikken, og skrab forsigtigt massen af. Sprøjt så godt med vand på stukken med en forstøverflaske og vask stukken grundigt med en opvaskebørste eller en tandbørste. Lad det tørre, inden stukken males på ny.
Støbejernspande: For at rengøre en støbejernspande ordentligt er det en god ide jævnligt at give den en behandling med groft salt og madolie. Varm langsomt panden op, hæld groft salt på panden, så det dækker bunden, og lad det stå i 10 minutter. Hæld så saltet ud, og hæld et par centimeter madolie i panden. Lad det koge for meget svag varme i et par timer, sluk så for varmen, og lad det stå natten oven.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 8850 Bjerringbro

JBC´s Miniservice
Bellisvej 6
8850 Bjerringbro
CVR: 20723637
Hjemmeside
Jydsk Tæpperens & Totalrengøring
Søndermarken 4
8850 Bjerringbro
CVR: 18365391
Hjemmeside
Schiblers Service
Stenhusevej 8
8850 Bjerringbro
CVR: 37933619
Hjemmeside