Tilbud rengøring i Ballerup

  • Få 3 gratis fantastiske tilbud på rengøring Ballerup
  • Billig rengøring - Betal mindre for en fagmand
  • Udfyld webformularen på bare fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Ballerup. Vi skaffer dig 3 gratis tilbud på 48 timer

16. marts 2018. Benyt den hurtige løsning og indhent 2-3 gratis rengøring Ballerup tilbud nu! Når vi har modtaget din opgave og den er gennemgået, bliver den sendt ud til de firmaer i Ballerup, som egner sig bedst til netop din type opgave. De modtager herefter dit telefonnummer og mailadresse, så de kan kontakte dig hurtigst muligt.
En dygtig rengøringsmedarbejder fra Ballerup kan påtage sig det mere indviklede rengøring mens en almindelig rengøring påtager sig de noget mere enkle jobs. En rengøringmand m/k fra Ballerup er som navnet siger en person, som er ansvarlig for almindelige rengøringsopgaver, gerne sammen med en rengøringassistent.
Han har ansvaret for alle de forholdsvis nemme opgaver ved en rengøring. Han er faguddannet og autoriseret, og har det overordnede ansvar på opgaven. Du vil være i gode hænder hos vores samarbejdspartnere i Ballerup uanset hvilken rengøringsopgave, du ønsker at få udført.

Rengøring af håndvask, vandhane og spejl

Start med at rengøre håndvask og vandhane med et universal-rengøringsmiddel. Fordel atkalkningsmiddel i håndvask og på armatur. Skru vandhanesien (perlator) at og læg den i blød i afkalkningsmiddel i en lille skål (husk at fjerne pakningen, som ikke kan tåle afkalkningsmidlet).
Kan vandhanesien ikke skrues af, hældes lidt middel i en plastikpose som bindes om hanen. Lad afkalkningsmidlet virke i ca. 5 min. OBS.: Bruger man eddikesyre til afkalkning - vær da opmærksom på, at ikke alt armatur tåler eddikesyren - det blanke bliver ødelagt.
Skur vask og vandhane - husk også ydersiden at vasken samt rør. Skyl godt efter med koldt vand og tør efter med en hårdt opvredet klud. Spejlet rengøres med en klud, der er opvredet i vand tilsat afkalkningsmiddel. Skyl afkalkningsmidlet af og tør spejlet at med en hårdt opvredet klud. Puds evt. efter med nogle stykker toiletpapir.

Bruseniche/brusekabine

Væggene i brusernichen er udsat for meget vand, og skal indimellem afkalkes. Undersøg først, om det materiale, brusenichen er lavet af, kan tåle afkalkningsmiddel. Er der fx malet glasvæv i brusenichen, kan et stærkt afkalkningsmiddel ikke bruges.
Brug i stedet for almindelig ufarvet husholdningseddike i en mild opløsning (l del eddike til 4 dele vand). Ellers er fremgangsmåden den samme som nedenfor beskrevet. Brusekabiner fås i mange forskellige materialer, hvoraf nogle kan tåle afkalkning andre ikke. Følg vedligeholdelsesanvisningen som følger med fra leverandøren.
Vinduerne i rummet pudses, når de trænger til det. Vask ruderne med vand og universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Anvend en skraber til at skrabe vandet at med. Tør kanterne etter med et vaskeskind eller en mikrofiber-klud.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2750 Ballerup
Rado Rengøring
Baltorpvej 141
2750 Ballerup
CVR: 31695244
Hjemmeside
Anetta Rengøring
Østerhøj Bygade 53
2750 Ballerup
CVR: 34937834
Hjemmeside
P.A. Rengøring og Vinduespolering
Brydehusvej 1
2750 Ballerup
CVR: 10919754
Hjemmeside