Tilbud rengøring Assens

  • Få gratis 3 tiltalende tilbud på rengøring Assens
  • Billig rengøring - Modtag gratis tilbud fra lokale firmaer
  • Udfyld formularen på ca fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Assens. Få 3 rengøring tilbud, 100% uforpligtende

24. september 2018. Skåle af plast: Det kan ikke undgås, at skåle og andre køkkenting af melaminplast med tiden bliver misfarvede af stærkt farvede produkter. Misfarvningen kan muligvis fjernes ved langsom kogning i 1/2 times tid i en stålgryde med 2 dl hvidvaskemiddel til 1-1 1/2 liter vand. Misfarvning på polyamid (nylon) kan ikke fjernes, da farven har indgået en kemisk forbindelse med polyamidet.
Smedejern: Malet smedejern aftørres med en klud vredet hårdt op i vand og flydende rengøringsmiddel. Ubehandlet smedejern, aftørres med en klud vredet hårdt op i lugtfri petroleum eller lampeolie.
Smykker: Guld og sølv, der ikke er oxideret, vaskes i en blanding af 1 spsk. sæbespåner udpisket i 1 liter vand og 1 spsk. 8% ammoniakvand. Brug en blød børste eller pensel. Aftørres i bløde bomuldsklude og efterpudses i et tørt vaskeskind.

Malede trægulve

Nymalede trægulve er flotte og nemme at rengøre. Malingen giver gulvet en lukket overflade, som er snavs-afvisende. Vælg en maling, som er specielt beregnet til gulve, ellers slides den hurtigt at, især i gangbaner og områder med meget trafik. Et malet gulv vaskes i et universal-rengøringsmiddel.
Er malingen blevet slidt eller har fået pletter, der ikke kan vaskes væk, kan gulvet slibes og males igen. Man kan godt nøjes med at slibe og male selve pletten, men det kan give farveforskelle.
Vask malede møbler af i universal-rengøringsmiddel og tør efter med en tør klud. Brug ikke store mængder vand. Hvis malingen er påført i et tyndt lag, kan vandet trænge ind, løsne laget og derved skade træet. De fleste typer af møbler kan dog godt tåle at blive skyllet, hvis man er omhyggelig med at tørre efter og ikke lader dem lufttørre.

Ludbehandlet træ

Ludbehandling bruges på lyst træ: køkkenborde, skabslåger, paneler, lofter og gulve - typisk på massive gulve af fyr eller grantræ, Behandlingen standser træets gulningsproces, så det bevares lyst og træets naturlige struktur fremhæves, Ludbehandling er en grundbehandling, som ikke er nok i sig selv. Efterfølgende skal træet enten sæbe- eller oliebehandles for at lukke overfladen og gøre den modstandsdygtig overfor snavs. Grundbehandling:
1) Træet vaskes eller males med hydratkalk (½ kg kalk til 5 Iiter vand). Træet skal tørre helt, hvorefter det støvsuges.
2) Giv gulvet enten sæbe eller oliebehandling. Herefter skal træet rengøres på en måde, som passer til den efterbehandling, det har fået. Umiddelbart efter skal gulvet vaskes med en sæbeopløsning (2 dl sæbespåner til 5 liter vand) for at mætte det igen. Vask evt. to gange.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 5610 Assens

Tina Merethe Nielsen
Langstedgyden 33
5610 Assens
CVR: 37913650
Hjemmeside
Flemming René Vinduespolering
Boelsbjergvej 7
5610 Assens
CVR: 21745979
Hjemmeside
Renuka Ren
Dyrhaugegårde 7
5610 Assens
CVR: 34003882
Hjemmeside