Tilbud rengøring Assens

  • Få 3 gratis eftertragtede tilbud på rengøring Assens
  • Billig rengøring - Du sparer både tid og penge
  • Udfyld formularen på under 2 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Assens. Få 3 rengøring tilbud, 100% uforpligtende

29. august 2018. Vi har her på Billig-rengoering.dk samlet en hel række forhåndsgodkendte rengøringfirmaer. Du vil derfor udelukkende blive kontaktet af rengøringsselskaber fra Assens med stor kompetence indenfor netop dette område. Få gratis 3 kvalitetssikrede rengøring tilbud på effektiv og billig rengøring Assens.
Hvis du indtaster din rengøringsopgave i webskemaet, så påtager vi os at matche din sag med de relevante lokale firmaer, vi har i vores system. De 3 første rengøringsfolk fra Assens, der reagerer får lov at byde på din opgave, De modtager dine kontaktoplysninger med det formål at levere et godt og billigt tilbud.
Du diskuterer selv pris og andre emner direkte med de pågældende rengøringsfirmaer. I løbet af nogle få dage modtager du 2-3 henvendelser fra rengøringsselskaber fra Assens og omegn, som gerne vil udarbejde et favorabelt og billigt rengøring tilbud. Spar samtidig op til 28% på rengøringen.

Malede trægulve

Nymalede trægulve er flotte og nemme at rengøre. Malingen giver gulvet en lukket overflade, som er snavs-afvisende. Vælg en maling, som er specielt beregnet til gulve, ellers slides den hurtigt at, især i gangbaner og områder med meget trafik. Et malet gulv vaskes i et universal-rengøringsmiddel.
Er malingen blevet slidt eller har fået pletter, der ikke kan vaskes væk, kan gulvet slibes og males igen. Man kan godt nøjes med at slibe og male selve pletten, men det kan give farveforskelle.
Vask malede møbler af i universal-rengøringsmiddel og tør efter med en tør klud. Brug ikke store mængder vand. Hvis malingen er påført i et tyndt lag, kan vandet trænge ind, løsne laget og derved skade træet. De fleste typer af møbler kan dog godt tåle at blive skyllet, hvis man er omhyggelig med at tørre efter og ikke lader dem lufttørre.

Ludbehandlet træ

Ludbehandling bruges på lyst træ: køkkenborde, skabslåger, paneler, lofter og gulve - typisk på massive gulve af fyr eller grantræ, Behandlingen standser træets gulningsproces, så det bevares lyst og træets naturlige struktur fremhæves, Ludbehandling er en grundbehandling, som ikke er nok i sig selv. Efterfølgende skal træet enten sæbe- eller oliebehandles for at lukke overfladen og gøre den modstandsdygtig overfor snavs. Grundbehandling:
1) Træet vaskes eller males med hydratkalk (½ kg kalk til 5 Iiter vand). Træet skal tørre helt, hvorefter det støvsuges.
2) Giv gulvet enten sæbe eller oliebehandling. Herefter skal træet rengøres på en måde, som passer til den efterbehandling, det har fået. Umiddelbart efter skal gulvet vaskes med en sæbeopløsning (2 dl sæbespåner til 5 liter vand) for at mætte det igen. Vask evt. to gange.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 5610 Assens

Flemming René Vinduespolering
Boelsbjergvej 7
5610 Assens
CVR: 21745979
Hjemmeside
Barbera's Rengøring
Skovvej 24
5610 Assens
CVR: 33425813
Hjemmeside
Thuy Nguyen
Pilehaven 79
5610 Assens
CVR: 35306226
Hjemmeside