Tilbud rengøring Amager

  • Få gratis 3 konkrete tilbud på rengøring Amager
  • Billig rengøring - Få 3 seriøse tilbud i dag
  • Udfyld onlineformularen på bare 5 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Amager → Få 3 attraktive rengørings tilbud

20. juni 2018. 3 uforpligtende tilbud på rengøring Amager! Kvit og frit! Uanset hvilken slags rengøring, det drejer sig om. Vi sætter dit rengøringjob i udbud! Du får til gengæld 3 tilbud i løbet af få dage fra lokale rengøringsfirmaer på Amager. De modtagne tilbud kan du frit vælge mellem og du kan takke nej til dem alle.
Maksimalt 3 rengøringsfirmaer fra Amager får lov at byde på din rengøringsopgave og de modtager dine kontaktoplysninger. Du bliver kontaktet pr telefon, mail eller sms med henblik på at blive enige om et muligt samarbejde. Denne service er fuldstændig gratis og uforpligtende for dig som opgaveopretter.
En aftale om at løse en rengøring opgave indgås direkte mellem rengøringsfirmaet og dig som eneste parter. Billig-rengoering formidler udelukkende kontakten mellem de to parter (opgavestiller og opgavesløser). Billig-rengoering har således ingen juridisk indflydelse eller ansvar for løsningen af de opgaver, vi modtager.

Behovsrengøring

Tag en spand eller kurv og saml alt op, der ligger og flyder - stil spanden i et skab. Tør støv af på fjernsynet. Fjern fyldte askebægre og tør evt borde af. Nedstøvning af vægge sker oppefra og nedefter - gerne med en støvsuger med et blødt mundstykke. Også paneler støvsuges med et blødt mundstykke, hvorefter de tørres over med en fugtig klud tilsat universalmiddel eller håndopvaskemiddel.
Vinduerne i rummet pudses, når de trænger til det. Vask ruderne med vand og universalrengøringsmiddel i brugsopløsning. Fjern vandet med en skraber og tør kanterne efter med et vaskeskind eller en mikrofiber-klud.
Hjemmets lampeskærme er fremstillet af forskellige materialer, fx stof, papir, glas og metal. Stof- og papirslamper støvsuges med et børstemundstykke. Glas- og metal-lampeskærme tåler afvask med en fugtig klud tilsat universalmiddel. OBS.: Sluk altid for strømmen når lamperne rengøres.

Mere behovsrengøring

Visse computerskærme har en beskyttelseshinde mod stråling. Ved rengøring skal man bruge det middel, forretningen anbefaler, for ikke at ødelægge denne hinde. Ved man ikke hvilken type skærm, man har, kan man altid bruge rent vand og en blød bomuldsklud.
Man skal ikke bruge en mikrofiber-klud - mikrofibrene ridser op i overfladen og er alt for hård ved den beskyttende film - den vil meget hurtigt blive slidt af. Man kan tilsætte vandet en dråbe universalmiddel, hvis der er fedtede pletter. Kluden vrides meget hårdt op inden aftørring.
Det er bedre at tørre skærmen af ofte, frem for at vente så længe, at man skal bruge skrappe midler og evt. gnubbe og gnide. Undgå så vidt muligt brug af vand i forbindelse med teknisk udstyr. Man kan dog næsten altid tørre udstyret over med en fugtig klud, der ikke er alt for våd. Telefonen tørres af med en våd klud - evt. tilsat universalrengøringsmiddel.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2300 Amager

Hafnov Ejendomsservise ApS
Tuelandsvej 28
2300 København S
CVR: 29538034
Hjemmeside
TT Gruppen
Lybækgade 8 A
2300 København S
CVR: 21257044
Hjemmeside
Renest Rengøring
Amager Strandvej 156
2300 København S
CVR: 13060231
Hjemmeside