Tilbud rengøring Als

  • Få 3 gratis fantastiske tilbud på rengøring Als
  • Billig rengøring - Spar nemt mange penge
  • Udfyld online skemaet på kun fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Als – Vi skaffer dig hurtigt 3 gratis tilbud

20. juni 2018. Hvis du har brug for professionel hjælp til rengøring på Als, så er hjælpen lige her. Du skal blot bruge 4-5 minutter på at indtaste din rengøring opgave i skemaet. Du kan ganske kvit og frit oprette en opgave til et professionelt rengøring Als firma her på denne side, uanset størrelse og omfang af opgaven.
Du skal blot oplyse, hvad din rengøringsopgave handler om. Så formidler vi sagen videre til vores netværk af firmaer i Søndertjylland, så du kan finde den rette rengøringsfirma med det helt rigtige tilbud. I løbet af et par dage modtager du 2-3 skarpe tilbud fra potentielle firmaer, der gerne vil hjælpe med at gøre rent.
Det er nemt, helt gratis og hurtigt. Vi har rengøringsfolk over hele Danmark (også på Als), klar til at løse din opgave. Udfyld online skemaet på 7-9 minutter og fortæl, hvad det er du har brug for hjælp til. Jo flere detaljer du medtager i beskrivelsen af dine ønsker, jo skarpere rengøring tilbud vil du modtage.

Nålefilt og tæpper med luv

Nålefilt er typisk lavet af kunststof og giver et slidstærkt tæppe. Tæppet har en tæt overflade af fibre, som ligger fladt, hæftet til underlaget. Til daglig støvsuges tæppet med et glat mundstykke. Nålefilt tåler alle former for rengøringsmidler, som anvendes til pletfjerning, og kan renses med tæpperens.
Luv-tæpper findes i forskellige udgaver og materialer som uld, kunststof eller en blanding af syntetiske og naturlige fibre alt efter formål. De syntetiske fibre har størst slidstyrke og vælges typisk til gangarealer med meget trafik, mens uldtæpper er bedre egnet til stuer eller værelser. Til daglig støvsuges luv-tæpper med et glat mundstykke. De fleste typer væg til væg-tæpper kan tåle at blive vasket med tæpperens.
Polstrede møbler er beklædt med møbelstof af en tekstiltype, der er specielt slidstærk og ikke falmer nemt. Den nemmeste måde at rengøre et polstret møbel på er at støvsuge.

Kokostæpper og teglsten

Kokostæpper er fremstillet af plantefibre fra kokospalmen, som giver et meget slidstærkt tæppe. Anvendes typisk til måtter eller gange. Til daglig støvsuges tæppet med et glat mundstykke - men det kan være svært at komme i dybden på et kokostæppe, da strukturen i tæppet er åben og fibrene er stive. Tæppet kan pletrenses med forsigtighed. Brug så lidt vand som muligt - kokos bliver skjoldet af vand. OBS: Tæppet kan ikke tåle nogen form for tæpperens med vand.
Teglsten kan godt tåle syre men fugerne kan ikke: Skyl fugerne godt, så de er mættet med vand inden afkalkning - så tager de ikke skade. Fugerne skylles med bruseren, eller der kastes vand på ved hjælp af en spand. Derefter kan gulvet afkalkes med eddikesyre eller et andet afkalkningsmiddel. Se emballagen for doseringsvejledning.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 6430 Als

Nordals-Rengøring
Nordborgvej 60 A
6430 Nordborg
CVR: 28545223
Hjemmeside
Krikan Service
Hjortspringvej 4
6430 Nordborg
CVR: 35781390
Hjemmeside
Unik Rengøring & Unik Trading
Gammelskovvej 14
6430 Nordborg
CVR: 27152376
Hjemmeside