Tilbud rengøring Albertslund

  • Få gratis 3 solide tilbud på rengøring Albertslund
  • Billig rengøring - Benyt dig af denne gratis service
  • Udfyld skemaet online på kun 7 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få 3 gratis tilbud på kompetent rengøring Albertslund og spar 15%

18. september 2018. Badekar af akryl: Brug flydende rengøringsmidler og vand til almindelig rengøring. Hvis kalken har bidt sig fast, kan du lægge klude vredet op i 3 dele vand og 1 del 32%-eddikesyre på de tilkalkede steder. Lad blandingen virke 1 times tid, og skyl grundigt efter med rent vand.
Badekar af emalje: Da emalje ødelægges af syre, bliver du nødt til at forsøge at fjerne kalkbelægningerne med et kalkbindingsmiddel f.eks. hexametafosfat, der røres til en tyk grød, som lægges på de angrebne steder. Skur i grøden med en svamp, og skyl grundigt efter. Hvis der tillige er gullige striber i kalken, hvor vandet løber ned f.eks. fra en utæt hane, kan du blive nødt til at blege striberne med en 3%-brintoverilteopløsning.
Gulvafløbet: Tag jævnligt risten op og rens rummet med køkkenrulle og svamp vredet op i vand med flydende rengøringsmiddel.

Diverse rengøringstips til madresser og sengetøj

l løbet af en nat afgiver en person 2-5 dl sved. En vaskbar rullemadras skåner madrassen ved at opsuge al sved og fugt i sengen og transporterer samtidig fugten væk fra liggefladen. Hvis man sveder meget, skal man have en madras med uld eller bomuld, som har den bedste sugeevne. Vælg en rullemadras, der kan gå i vaskemaskinen, Vask rullemadrassen med jævne mellemrum - følg anvisningen på produktet.
Dun og fjer er et naturligt isoleringsmateriale, som samtidig har en enestående evne til at absorbere fugt. Ryst dundyner/puder dagligt, så de bevarer deres fylde. Luft godt ud et par timer, før sengen redes. Så fordamper sved og fugt, og dynen er frisk til det er sengetid. Undgå at støvsuge og banke dynen. Kan dynen vaskes, gøres det efter behov - følg den vaskeanvisning, der er på dynen, og sørg for, at dynen er helt tør, før den tages i brug igen.

Dyner og puder

En god metode er at tørre dynen i tørretumbler med nogle tennisbolde. Boldene fordeler dunene jævnt, så dynen bevarer sin fylde.
Når sengetøjet skal lægges på: Stik armene ind i dynebetrækket (som har vrangsiden udad) og tag fat i hjørnerne foroven. Tag gennem betrækket fat i hjørnerne foroven på dynen. Kræng dynebetrækket ud over dynen, så retsiden kommer udad, og ryst betrækket på plads. Gør det samme med pudebetrækket.
Soveværelset - Hvilken slags snavs:
  • Støv
  • Affald og dyrehår
  • Fastsiddende pletter
  • Løst snavs

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2620 Albertslund

2talRent ApS
Værkstedsgården 8
2620 Albertslund
CVR: 35046798
Hjemmeside
JRM Service
Kronens Kvarter 13
2620 Albertslund
CVR: 29909784
Hjemmeside
Housekeeping.dk ApS
Egebo 33
2620 Albertslund
CVR: 37370819
Hjemmeside