Tilbud rengøring Aarhus

  • Få gratis 3 lokale tilbud på rengøring Aarhus
  • Billig rengøring - Her sparer du tid og penge
  • Udfyld skemaet online på ca syv minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Aarhus - Få 3 favorable tilbud - 100% uforpligtende

20. juni 2018. På denne side tilbyder vi, at du kan komme i forbindelse med professionelle rengøringsfirmaer, som udfører rengøringsopgaver overalt i Århus. Det foregår således, at du udfylder skemaet online med, hvad du vil have gjort rent. Herefter afgiver 3 professionelle rengøringsselskaber tilbud på den opgave, der skal løses.
Uanset hvilken type af rengøring, du ønsker at få udført, vælger du helt selv, hvilken rengøringsfirma du ønsker at benytte til opgaven. Du bliver som sagt kontaktet af 3 lokale rengøringfolk i Århus. Du er ikke bundet til at acceptere nogen af rengøringsservice tilbuddene, såfremt du ikke er glad for dem.
Derefter foregår kontakten direkte mellem dig og den pågældende rengøring firma. Billig-rengoering.dk skal ikke have gebyr eller kommision af din opgave - det er fuldstændig gratis for dig at bruge vores online tjeneste. Opret din rengøring Århus opgave nu og få 3 superskarpe tilbud inden for de næste par dage.

Gulvvask med moppe

Der findes flere gode moppesystemer. Vælg et med indbygget vridesystem i spanden, det skaber ergonomisk bedre betingelser, idet bla. belastningen af håndleddene mindskes.
Hold skaftet løst i hånden og vrid moppen i spandens vrideanordning. Det er vigtigt, at moppen ikke er alt for våd.
Når moppen er vredet, skal den bredes ud før gulvvask: løft moppen lidt fra gulvet og tril/drej samtidig skaftet rundt med håndfladerne.
Start gulvvasken ved døren og arbejd først fremad i den ene side af rummet, til endevæggen nås.
Arbejd dig herefter baglæns ud af rummet i den anden side, idet du vasker med 8-tals-bevægelser mod dig selv. Herved bliver alt løst støv og snavs samlet og bragt med ud af rummet.
Tør efter med en tør ren moppe.
Tips: Det er ikke nødvendigt altid at vaske gulvet helt inde ved gulvpanelerne, da dette stykke af gulvet sjældent bliver snavset. Vask kun i gangbanerne.

Ophæng af gardiner

Størrelsen og længden af gardiner varierer fra hjem til hjem, men heldigvis er gardinstængerne fulgt med udviklingen og er blevet forenklet en del. Nogle gardiner er forsynet med en bred løbegang, så gardinet blot skal trækkes direkte på gardinstangen efter vask.
På nogle gardiner er der 'klipset' nogle gardinringe, som trækkes på gardinstangen. Andre gardiner er forsynet med et rynkebånd med hægter, som fastsættes på en gardinskinne. Ergonomi: Når de nyvaskede gardiner skal fastsættes på glideskinne i loftet, skal man stå på en god og stabil stol/stige.
For at undgå ubalance og vrid i kroppen starter man med at hægte den første og sidste hægte i gardinskinnen. Herved undgår man at stå og bære på gardinet under arbejdet - og man kan stå lige for opgaven med begge hænder ledige til at påsætte resten af gardinet.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 8000 Aarhus

Rengøringscompagniet A/S
Nørrebrogade 22
8000 Aarhus C
CVR: 32260144
Hjemmeside
Right-Way ApS
Studsgade 44
8000 Aarhus C
CVR: 36448784
Hjemmeside
DINA service
Silkeborgvej 19 A
8000 Aarhus C
CVR: 20475293
Hjemmeside