Tilbud rengøring Aalborg

  • Få gratis 3 eftertragtede tilbud på rengøring Aalborg
  • Billig rengøring - Indtast din opgave i formularen
  • Udfyld formularen på mindre end fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Aalborg. Få god pris med 3 gratis rengøring tilbud

28. september 2018. Plastmaterialer er en fællesbetegnelse for en række højmolekylære stoffer, fremstillet på basis af råolie tilsat forskellige hjælpestoffer, der giver plastmaterialerne forskellige egenskaber. Plastmaterialerne inddeles i to hovedgrupper:
- de termoplastiske plastarter og
- hærdeplastene.
Patina er en naturlig ældning af et materiale, der dels ses ved farveændring, dels ved almindeligt slid. En kunstig patina lægges til tider på træ og metaller for f.eks. at få et antikt udseende.
Platin er et sølvhvidt ædelt metal, der på grund af glans bruges i smykkeindustri og på grund af sit høje smeltepunkt i den kemiske industri.
Plejefilm er let åbne overflader som ubehandlet træ, linoleum, marmor og skifer bliver mere modstandsdygtige, hvis overfladen mættes med en plejefilm. Det kan være alt fra en kalksæbe til en olie.

Smarte rengøringstips

Brændemærke efter strygejern: Et mærke på tøjet fra strygejernet kan fjernes ved at gnide pletten med et overskåret råt løg. Vask derefter tøjet som sædvanligt. En anden mulighed er at fugte pletten med lidt vand og eddike. Vask derefter tøjet som sædvanligt. Og en tredje mulighed er at strø lidt salt på pletten, lægge tøjet i blød i en balje med mælk og derefter vaske det som sædvanligt.
Chokolade på tøjet: Chokoladepletter kan fjernes med sødmælk. Læg tøjet i blød i et par minutter og vask derefter tøjet med det samme. lskoldt vand kan også bruges.
Chokolade på gulvtæppet: Fugt en klud med petroleum og gnid pletten. Er der stadig noget tilbage, så prøv at blege pletten med lidt brintoverilte.
Cola på tøjet: Colapletter kan fjernes med iskoldt vand. Vask derefter tøjet som sædvanligt.
Cola på gulvtæppet: Drys salt på pletten, og støvsug det op, når pletten er helt tør.

Flere smarte rengøringstips

Banan på gulvtæppet: Skrab så meget af bananen af som muligt. Gnid derefter pletten med lidt klar opvaskemiddel på en klud eller med en blød børste. tør efter med en tør klud.
Blod på gulvtæppet
Blodpletter på gulvtæppet kan være meget svære at fjerne. Tør så meget af pletten op som muligt og gnid pletten med en klud, vredet op i saltvand.
Blomsterstøv på tøjet: Støvsug det værste væk, og kom klar opvaskemiddel på pletten. Lad det ligge i 4-6 timer og vask tøjet som sædvanligt.
Blomsterstøv på gulvtæppet: Gnid pletten forsigtigt med petroleum. Hvis det ikke tager det hele, så prøv at blege pletten med lidt brintoverilte og gnid grundigt efter med vand.
Bøjle-bh: Vask altid bøjle-bh'en i en vaskepose, for hvis bøjlen går løs, kan den både ødelægge det tøj, den bliver vasket sammen med, og vaskemaskinen.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 9000 Aalborg

Exoclean
Sejrøgade 2
9000 Aalborg
CVR: 38001485
Hjemmeside
TM Multiservice ApS
Hadsundvej 4
9000 Aalborg
CVR: 35815929
Hjemmeside
Chem-Dry Nord ApS
Vesterbro 91
9000 Aalborg
CVR: 31767830
Hjemmeside