Tilbud rengøring Aalborg

  • Få gratis 3 velegnede tilbud på rengøring Aalborg
  • Billig rengøring - Tilbud fra grundige fagfolk
  • Udfyld skemaet på mindre end to minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Aalborg. Få god pris med 3 gratis rengøring tilbud

3. august 2018. Det er gratis, hurtigt og helt uforpligtende at indhente rengøringstilbud i Aalborg. Udfyld webskemamet, vent et par dage, tjek 2-3 reelle tilbud, og kontakt det udvalgte rengøringsfirma. Du skriver, vi formidler kontakten til et rengøringsfirma, der udfører din rengøring Aalborg. Så nemt er det at få tilbud.
Det kan være noget af en udfordring at gøre rent selv. Det er ikke alle, der har energi eller den nødvendige ekspertise som skal til. Vi råder derfor til, at du i stedet hyrer en fagmand til rengøring opgaven. At indhente tilbud gennem os, kræver kun ganske lidt af din tid. Til gengæld kan du spare op til 30 procent!
Da der er fri prisdannelse og komkurrence på rengøring i Danmark, kan du opleve, at der måske er store prisforskelle på en rengøring i Aalborg, og du kan derfor nemt risikere at komme til at betale for meget. Benyt dig derfor af vores gratis webservice så du ikke kommer til at betale for meget.

Smarte rengøringstips

Brændemærke efter strygejern: Et mærke på tøjet fra strygejernet kan fjernes ved at gnide pletten med et overskåret råt løg. Vask derefter tøjet som sædvanligt. En anden mulighed er at fugte pletten med lidt vand og eddike. Vask derefter tøjet som sædvanligt. Og en tredje mulighed er at strø lidt salt på pletten, lægge tøjet i blød i en balje med mælk og derefter vaske det som sædvanligt.
Chokolade på tøjet: Chokoladepletter kan fjernes med sødmælk. Læg tøjet i blød i et par minutter og vask derefter tøjet med det samme. lskoldt vand kan også bruges.
Chokolade på gulvtæppet: Fugt en klud med petroleum og gnid pletten. Er der stadig noget tilbage, så prøv at blege pletten med lidt brintoverilte.
Cola på tøjet: Colapletter kan fjernes med iskoldt vand. Vask derefter tøjet som sædvanligt.
Cola på gulvtæppet: Drys salt på pletten, og støvsug det op, når pletten er helt tør.

Flere smarte rengøringstips

Banan på gulvtæppet: Skrab så meget af bananen af som muligt. Gnid derefter pletten med lidt klar opvaskemiddel på en klud eller med en blød børste. tør efter med en tør klud.
Blod på gulvtæppet
Blodpletter på gulvtæppet kan være meget svære at fjerne. Tør så meget af pletten op som muligt og gnid pletten med en klud, vredet op i saltvand.
Blomsterstøv på tøjet: Støvsug det værste væk, og kom klar opvaskemiddel på pletten. Lad det ligge i 4-6 timer og vask tøjet som sædvanligt.
Blomsterstøv på gulvtæppet: Gnid pletten forsigtigt med petroleum. Hvis det ikke tager det hele, så prøv at blege pletten med lidt brintoverilte og gnid grundigt efter med vand.
Bøjle-bh: Vask altid bøjle-bh'en i en vaskepose, for hvis bøjlen går løs, kan den både ødelægge det tøj, den bliver vasket sammen med, og vaskemaskinen.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 9000 Aalborg

LM-Rengøring
Magnoliavej 14
9000 Aalborg
CVR: 31357446
Hjemmeside
Stillers Rengøring
Jyttevej 55
9000 Aalborg
CVR: 28573790
Hjemmeside
Nørholm Service​
​Jyllandsgade 20
9000 Aalborg
CVR: 26918944
Hjemmeside