Tilbud rengøring Aabenraa

 • Få 3 gratis hurtige tilbud på rengøring Aabenraa
 • Billig rengøring - Der er gode tilbud at få
 • Udfyld formularen online på ca syv minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Aabenraa - Indsend opgave - Få 3 tilbud - Spar penge

2. august 2018. Her på Billig-rengoering.dk kan vi skaffe dig et rigtig godt skræddersyet tilbud på din aktuelle rengøringsopgave i Aabenraa. Vi sender dig 3 uforpligtende tilbud som du kan gennemlæse i ro og mag. Før vi kan levere dig konkrete tilbud, har firmaerene dog brug for at se nærmere på din gulvopgave.
De vil derfor kontakte dig for at aftale en dag, hvor I hurtigt kan tale jobbet igennem. Inden rengøringsfolkene går i gang med rengøringen, bør du få en kompetent gennemgang af dit konkrete behov for omfanget af rengøringen.
Et kvalitetsbevidst rengøringsfirma fra Aabenraa kan nemt råde dig til, hvordan du får mest ud af din rengøring. Fordele ved at benytte vores gratis online service:
 • Tilbud fra erfarne rengøringsfirmaer
 • Kun godkendte rengøring Aabenraa firmaer
 • Du sparer penge
 • Det er tidsbesparende
 • Du får ikke snavsede fingre
 • Du får ikke ondt i ryggen

 • Voksbehandlede trægulve

  Voksbehandlede eller bonede gulve ses ikke så meget mere. l gamle dage var voksbehandlede gulve meget blanke og skinnende, hvilket tog lang tid at opnå. Ønsker man, at ens gulv skal skinne og være blankt, så skal gulvet pudses op med klude eller en maskine.
  De fleste vaskeplejemidler med voks kræver ingen efterpolering - de bliver til en vis grad blanke, når de tørrer. Voksbehandlede gulve kan ikke tåle vand i store mængder. Voksfilmen bliver plettet af vand. Et nyafhøvlet gulv skal have lukket overfladen ved vask i et plejemiddel beregnet til at voksbehandle gulve med.
  Man danner en voksfilm ved at vaske gulvet flere gange i midlet. Vask gulvet i et vaskeplejemiddel med voks. På den måde vedligeholdes voksfilmen. Hvis voksfilmen er blevet kedelig at se på, kan man vaske gulvet i universal-rengøringsmiddel for at fjerne den triste overflade.

  Rengøring af gummi

  Gummi produceres i en naturlig og en syntetisk udgave. Gummibelægninger er slidstærke, lyddæmpende, og skridsikre, når de ikke er våde. Hvis de skal være skridsikre i våd tilstand, kan man vælge en overflade, som er ru eller nopret.
  Gulve af gummi - Naturgummi - er velegnet til gangarealer, indgangspartier med høj belastning og rum, hvor der ønskes en støjdæmpning. Naturgummi er ikke velegnet som gulvbelægning til vådrum, da det ikke kan tåle at være vådt i længere tid og heller ikke kan svejse fast til et vandtæt underlag. Syntetisk gummi er udviklet primært til industrien.
  Det kan støbes til et gulv uden fuger og er derfor velegnet til vådrum. Det giver et helt tæt gulv i eksempelvis brusekabine eller badeværelse. Gulvet kan vaskes i universal-rengøringsmiddel eller et vaskeplejemiddel specielt fremstillet til gummi. Det kan ikke anbefales at bruge brun sæbe eller sæbespåner pa gummigulve.

  Få 3 Tilbud rengøring tilbud


  Eksempler på tilbud rengøring i 6200 Aabenraa

  Com4 Erhvervsrengøring
  Ringvej 11
  6200 Aabenraa
  CVR: 31143527
  Hjemmeside
  Smiths Rengøring
  Buen 31
  6200 Aabenraa
  CVR: 35746072
  Hjemmeside
  KP Multi-Service
  Undelevvej 22
  6200 Aabenraa
  CVR: 30747607
  Hjemmeside