Tilbud rengøring Østerbro

  • Få 3 gratis konkrete tilbud på rengøring Østerbro
  • Billig rengøring - Overlad det hårde arbejde til os
  • Udfyld online formularen på ca 3 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Østerbro – Få 3 gratis tilbud – Spar nemt 24 procent

20. juni 2018. Vi kan, som dig, heller ikke lide gebyrer. Derfor er det 100% omkostningsfrit. dvs. helt gratis, at sætte din rengøringsopgave på Østerbro i udbud på Billig-rengoering. For at benytte dig af vores gratis service, skal du kun afsætte den tid, det tager at beskrive rengøringsopgaven i vores online system.
Vi har en bunke firmaer tilknyttet, også på Østerbro, der er helt klar til at afgive tilbud, der luner på dit budget. Hele 3 rengøring tilbud, og indenfor meget kort tid, som regel under 3 dage. Afhængig af opgavens størrelse naturligvis. Professionelt rengøring kræver håndelag og de rigtige hjælpemidler.
Som faguddannede ved firmaerne, hvad der skal til. Deres holdning til godt håndværk er kundernes bedste garanti for godt arbejde. Læg dertil at de er ganske stolte af deres fag. Det giver de bedste resultater for alle parter. Indsend din rengøring Østerbro opgave i dag og få 3 gratis rengøring tilbud på et par dage.

Den daglige rengøring

Start med den daglige rengøring. Aftør derefter alle vandrette flader, oversiden af billeder, lampeskærme, bøger, nips og andet inentar med en tør støveklud eller en mikrofiberklud. Ryst evt. kluder/kosten ud ad vinduet med mellemrum for at undgå blot at flytte støvet rundt.
Løft derefter så mange ting som muligt væk fra gulvet. Her tænkes på legetøj, sækkestole, tasker og andet løst inventar, som kan komme i vejen for en støvsugning. Støvsug grundigt i alle gangbaner, hjørner og under møbler og andet inventar. Gulvtæppet i stuen støvsuges grundigt.
Brug fugemundstykket langs panelerne. Vask gulvet i forhold til gulvtype. En daglig udluftning af 10 minutters varighed er med til at sikre et godt indeklima. Lad dagslyset få adgang til stuen. Sørg for at vinduerne ikke dækkes af lukkede persienner eller lange gardiner. Støvsug evt. i gangbanerne og rundt om den stol, familiens yngste benytter.

mikrofiber-klude og støveklude

En fin mikrofiber-klud (beregnet til glas) er god til afstøvning. Mikrofiber-kluden oplader statisk elektricitet og suger derfor støvet til sig og holder det fast, så det ikke drysser af et andet sted i rummet. Bruger man en almindelig støveklud er det en god ide at imprægnere den med glycerin (købes i supermarkedet), så den bedre fastholder støvet.
Imprægnering of støveklud: Efter vask skylles støvekluden op i 1 liter vand og 1 spsk. glycerin. Dette får kluden til at binde støvet i stedet for at hvirvle det op. Skyl evt. flere klude op i opløsningen på én gang. Efter tørring foldes de sammen og lægges i en plastikpose - så er de lige klar til brug. Ugentlig rengøring - Rækkefølge:
  • Afstøvning/aftørring
  • Støvsugning
  • Gulvvask

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2100 Østerbro

Rengøring i København ApS
Århusgade 21
2100 København Ø
CVR: 34459029
Hjemmeside
Hovedstadens Erhvervs Rengøring ApS
Olufsvej 2
2100 København Ø
CVR: 33157924
Hjemmeside
VIK Rengøring
Vennemindevej 9
2100 København Ø
CVR: 53452558
Hjemmeside